Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mycket gott och trevligt”
Omdöme om Retro Kohvik

Retro Kohvik
Rankad som nr 3 av 52 Restauranger i Kuressaare
Certificate of Excellence
Prisklass: 3 US$ - 15 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 1 april 2018 från mobil enhet

Rekommenderas varmt. Värmde oss efter en kall dags fågelskådning på påskhelgen. Lammet var bland det bättre jag ätit.

Datum för besöket: april 2018
Tack Jonas M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (324)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

48 av 324 omdömen

Omdömet skrevs 18 augusti 2017

Retro ligger på genomfartsgatan genom stadens centrum ( Lossi). Uteservering finns både på Lossi (gatan) och på en innergård - vindskyddad och utan buller från trafiken.
Jag prövade en soppa som var mycket god och priset var o.k. !

Datum för besöket: augusti 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 46erling46
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 augusti 2017

Trevlig personal, snabb service med fin veranda på baksidan. Lammburgaren var perfekt med goda tillbehör. Till och med toaletten var cool.

Datum för besöket: juli 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Ida S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juli 2017

En väldigt trevlig liten café-restaurang i centrala Kuressaare. Bara inredningen är värd ett besök, men det visade sig att man även serverade riktigt bra mat för ett rimligt pris. Servicen var god, och urvalet av ölsorter var imponerande. Kan rekommendera detta ställe varmt!

Datum för besöket: juni 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack kartul
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 mars 2017 från mobil enhet

Enkel vällagad mat med trevlig service och kul inredning.
Dagens soppa var smakrik och pajen god.
Man bjöds även på en speciell estnisk mjölkdryck.

Ligger centralt mitt i den lilla staden.

Datum för besöket: mars 2017
Tack karin l
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Retro Kohvik tittade också på

Kuressaare, Saaremaa
 
Kuressaare, Saaremaa
Kuressaare, Saaremaa
 
Kuressaare, Saaremaa
Kuressaare, Saaremaa
 

Besökt Retro Kohvik? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt