Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Tranquillità, pulizia, gentilezza”
andra resenärer har bokat det här boendet

Omdöme om Villa Pina

Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
7 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Villa -
5 sovrum, 3 badrum, för 10
Colico, Comosjön, Lombardiet

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 7 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

francovac ...
Abbiategrasso, Italien
Nivå 3 Skribent
14 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 29 augusti 2017 för en vistelse i augusti 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2017
Din ålder 50-64
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 29 2017
Buon pomeriggio Franco,
io e la mia famiglia vi ringraziamo moltissimo per questa meravigliosa recensione. E' davvero gratificante ricevere delle così belle parole, sopratutto perchè ci danno una conferma del fatto che tutto l'impegno che ogni giorno mettiamo nel gestire la nostra piccola e umile proprietà sta lentamente producendo i suoi frutti. Questo non può far altro che spingenrci a proseguire su questa strada e a migliorare sempre di più. E' stato davvero un piacere avervi come ospiti e, nell'attesa di rivedervi ancora, faccio a tutti voi i miei migliori auguri.
Sara & Famiglia
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Trip69172 ...
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 27 augusti 2017 för en vistelse i augusti 2017
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: augusti 2017
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 6 2017
Hi Alexander, my family and I are very glad that you enjoyed your staying in Villa Pina. You were very nice guests and for us to host you has a pleasure! I hope to meet you again in the future and I wish all the best to all you!
Sara
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Jet704254
1 omdöme
Omdömet skrevs 4 augusti 2017 för en vistelse i juli 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2017
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 9 2017
Dear Marie,
thank you for your lovely words.
It was a pleasure to host you and your family!
I wish you all the best and I hope to meet you again.
Sara
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Marie-Jea ...
1 omdöme
Omdömet skrevs 28 juli 2017 för en vistelse i juli 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2017
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 8 2017
Dear Marie-Jeanne, thank you for your good review. My family and I are very glad that you appreciated the house and enjoyed your permance here.
All my best,
Sara
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt