Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Utmärkt!”
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
11 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
2 sovrum, 2 badrum, för 6
Manerba del Garda, Province of Brescia, Lombardiet

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 11 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Franska först
  • Italienska först
  • Svenska först
  • Tyska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Franska först
Italienska först
Svenska först
Tyska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
Danielmfa ...
Göteborg, Sverige
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
“Utmärkt!”
Omdömet skrevs 9 juli 2015 för en vistelse i juni 2015
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Bra och bekvämt med fin miljö och perfekta pooler för barn och vuxna. Mycket vackert läge vid Gardasjön. Utmärkt service och mycket trevlig och tillmötesgående personal. Restaurang och välutrustat område med tennisbana och lekplats. Fina och fräscha lägenheter med airkondition. Absolut ett ställe att återvända till.

Resegrupp: Familj med småbarn
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Nomad6574 ...
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 26 augusti 2016 för en vistelse i augusti 2016
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Resegrupp: Young Children
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   No.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
silviap19 ...
Nivå 2 Skribent
7 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 6 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 16 augusti 2016 för en vistelse i augusti 2016
Google-översättning

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Chris M
Dijon
Nivå 4 Skribent
24 omdömen
12 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 16 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 4 oktober 2015 för en vistelse i augusti 2014
Google-översättning

Resegrupp: En famille avec adolescent(s)
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Nikidoc
Traunstein, Tyskland
1 omdöme
Omdömet skrevs 14 september 2015 för en vistelse i augusti 2015
Google-översättning

Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: Ruhe in der Anlage,
Gillade minst: Wasserdruck der Dusche, Mückenproblem
Resegrupp: Familj med småbarn
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Familjer med småbarn Personer med husdjur
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 15 2015
Dear Mrs. kubicek,

Thank you for your review. We always try to learn from the words of our guest.
It is a pity that you have not checked our restaurant: we have this year a completely new menu and the kitchen staff is all changed. All our plate are fresh done and the quality is really growed up from last year (and from the not so good previous review).
Hope to see you again and, in that occasion, to change your opinion about the restaurant.
kind regards
Sergio Carlucci
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt