Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Iberostar Paraiso Del Mar(Playa Paraiso)(Mycket prisvärt!)
Kostnadsfri avbokning till den 02/08
274 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Gratis frukost
Kostnadsfri avbokning till den 02/08
625 US$
508 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Gratis frukost
Kostnadsfri avbokning till den 02/08
336 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Gratis frukost
Iberostar Paraiso Maya(Playa Paraiso)
Kostnadsfri avbokning till den 02/08
382 US$
Hotels.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Gratis frukost
Iberostar Paraiso Beach(Playa Paraiso)(Mycket prisvärt!)
Kostnadsfri avbokning till den 02/08
274 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Gratis frukost
324 US$
314 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Valentin Imperial Riviera Maya(Playa del Secreto)(Mycket prisvärt!)
432 US$
363 US$
Priceline
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Gratis frukost
Belmond Maroma Resort & Spa(Playa Maroma)
615 US$
599 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Kin Sol Soleil(Playa Maroma)
417 US$
364 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Omdömen (11 581)
Filtrera omdömen
11 581 resultat
Medlemsbetyg
8 110
2 051
746
419
255
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
8 110
2 051
746
419
255
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 11 581 omdömen
Omdömet skrevs 15 november 2017

Efter att ha upptäckt att vi hade en kackerlacka på rummet som vi talade om för våran egna concerier så ordnade dom så så snabbt ett nytt rum i en ny byggnad, efter det hade vi det bästa rummet ever.... området är så stort att man får gå ut på gångvägarna och hoppa på och hoppa av i små bilar(som långa golfbilar ungefär) så himla kul, alla chaufförerna var så roliga och spexiga, gjorde resan så rolig att man vill tillbaka bara för att få åka bilarna . Maten och restaurangerna var av yttersta perfektion , finns inget att klaga över. Poolerna stora och man behöver inte trängas , fördelen med detta hotell är om man vill vara på ett vuxen hotell så är detta PERFEKT med stort P. Sen var det show varje kväll med bra och roliga grejer och ett bra band som spelade varje kväll, grillning vid baren på kvällen med snacks. Ja man kan säga att allt fanns tillgängligt man saknade inte något. Stranden är som den alltid är längs den kusten, tyvärr lite mycket alger och sjögräs som sköljs upp. Och som vi alltid gör så åker vi alltid till hotell med ”all inclusive” och detta hotell var verkligen all inclusive. Kan verkligen rekommendera detta hotell. Det finns en kypare där som kallas för ”kike” han är otroligt trevlig och gör verkligen allt för dig så att din resa blir helt perfekt. Rummen är perfekta och alla rum vetter mot pool eller innergård så man behöver oroa sig för att skog eller buskar utanför. Finns en bar uppe vid lobbyn som har både café och snacks men....där kan man sitta om man vill frysa lite, dom har en enormt bra air condition där brbrbrbr. Så.....nu är det bara att boka din nästa resa hit, viva la Mexico , Playa del Carmen , puerto morelos.
Hälsningar Janet Östlin sweden.

Tips för att välja rum: Se gärna till att få rum i de nedre byggnaderna mot stranden.
  • Bodde här: mars 2017, reste som ett par
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack Janet Ö
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KarismaHotelsResorts, General Manager på El Dorado Royale, by Karisma, svarade på det här omdömetSvarade 18 november 2017

Hola!

Dear Janet Ö,

Det har varit väldigt trevligt att läsa din detaljerade översyn av din semester på El Dorado Royale, en Spa Resort vid Karisma.


Det är intressant att läsa att du åtnjöt varje detalj av Karisma Gourmet Inclusive Experience.

Jag hoppas att vi har glädjen att välkomna dig igen mycket snart.


Vänliga hälsningar,

Clay Sawyer
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 april 2017 från mobil enhet

Ett toppställe för dig som vill ha valuta för semesterpengarna. Våra personliga favoriter bland restaurangerna var "la Isla" till frukost, pizzerian vid stora poolen var bra till lunch och "Kampai" till middag.
Jojo's var okej, men musiken var för hög. Jobbigt för mannen, som har en hörselskada. Cocotal var som en skolbespisning. Ihåligt ljud och en kall atmosfär. Prova gärna "Candellight dinner". En femrätters måltid. Vi valde hummer som huvudrätt. Underbart! Detta ingår inte i All inclusive, men är värt varenda peso. Vi gjorde även besök på Spa. Härligt. Matshowen på Fuentes var spektakulär. Kul grepp.
För den som inte kan ligga still på stranden, finns aktiviteter från cykelturer till tequilaprovning.
Servicen var jättebra. Det som gör att det inte blir en femma är känslan av att resorten höll på att varva ner inför säsongslut.

Bodde här: april 2017, reste som ett par
Tack Johan och Ulrik... W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KarismaHotelsResorts, General Manager på El Dorado Royale, by Karisma, svarade på det här omdömetSvarade 2 juni 2017
Google-översättning

Hola!

Dear Johan Och Urrik...W

First we want to thank you for your positive and kindly feedback.
I am sure that a lot of travelers will consider it useful and clarifying with all this valuable information when choosing their next destination in the Riviera Maya.

We will be waiting for your next visit at El Dorado Royale, a Spa Resort by Karisma.


Remain at your service,

Gabriel Bonilla
Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 april 2017

Vistelsen började som en mardröm de första dagarna med att vi hade kackerlacka på rummet, en varje dag i 4 dagar, men då ordnade conciergen Dennyz som sitter vid hus 12 med att vi fick byta rum och fick då ett finare och bättre rum i bättre läge så efter det var hela vistelsen helt underbar, att äta frukost på jojo's var bra men musiken är lite för skrålig och hög där. Lunchen åt vi nästan alltid på pizzerian där våran nyblivna fina vän Kike jobbar, kan bara hylla honom högt över skyarna och säga att han är den bästa servitör som finns , han är både rolig,seriöst,glad,proffesionell,och alltid tillmötesgående.
Över lag var hotellet bra med alla sina restauranger, saknade dock en stor middags buffé , det finns inte. Stranden var som den alltid är runt puerto morelos dålig, fullt med alger och blåsigt , knappt att det går att bada. Kvällsunderhållningen är superbra också, speciellt live bandet som spelar covers ( cygnus band ) är super bra.
Men som slutcitat så är hotellet bra.

Tips för att välja rum: Dom bästa rummen är nog nere mot beachen , eller mot restaurangerna.
  • Bodde här: mars 2017, reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack Janet Ö
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KarismaHotelsResorts, General Manager på El Dorado Royale, by Karisma, svarade på det här omdömetSvarade 1 juni 2017
Google-översättning

Hola!

Dear Janet O


First we want to thank you for your positive and kindly feedback.
I am sure that a lot of travelers will consider it useful and clarifying with all this valuable information when choosing their next destination in the Riviera Maya.

We will be waiting for your next visit at El Dorado Royale, a Spa Resort by Karisma.


Remain at your service,

Gabriel Bonilla
Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 december 2016

En resort där ingenting saknas, fantastiska restauranger, speciellt open kitchen Fuentes , en spektakulär inramning med projekterande bildskärmar I taket med kock som lagar 5 -7 rätters och man får detta sedan serverat I realtid allteftersom, Vill också framhäva Kampai som en riktigt bra restaurang som också ligger I en fin omgivning, Med golfbilarna skjutsas man runt där hälst man önskar med ett leende. Tips, passa även på att svalka dig med en Iceberg, Öl som toppas med Margarita

Bodde här: juni 2016
Tack Mikael R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KarismaHotelsResorts, General Manager på El Dorado Royale, by Karisma, svarade på det här omdömetSvarade 12 december 2016
Google-översättning

Hola!
Dear MikaelR

Tack så mycket för din kommentar på resan rådgivare och en ursäkt för att besvara din kommentar på ett annat språk.
Thank you for your fantastic review ,it is very special when receive such comments like yours,it is amazing to read that our guest truley appreciate our ardous efforts to preserve our beaches and Resort as a Luxury, relaxing and romantic ambience for your honey moon such as yourself.
Hoping to welcome you once again for your first anniversary at El Dorado Royale, a Spa Resort by Karisma.

Warmest regards

Enrique Olvera
Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 februari 2016 från mobil enhet

Detta hotell skulle kunna uppfinna 6 stjärnor. Det finns 10 a la carte restauranger och 4 snackbarer och någon buffé här och där. Maten är jättegod, drinkarna är jättegoda och i glas inga muggar, servicen är jättebra, wi-FI fungerar överallt, små golfbilar som kör runt och skjutsar dig om du inte orkar gå, varje hus har en egen butler som ordnar bokningar osv, de fyller på minibaren varje dag endast öl och läsk,vatten inget vin men det som du får i restaurangen är jättegott. Olika djurarter på området dock förbjudet att mata vilket är bra för man har inget problem med katter vid frukosten de har en matningstid på ett speciellt ställe där katter får mat. Hur många pooler som helst. Stranden är det enda som är lite tråkigt pga sandsäckar som förstår utsikten men det finns inget hotell som slår det andra så åk på utflykt och snorkla eller nått istället.

Bodde här: februari 2016, reste som ett par
Tack Therese D
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KarismaHotelsResorts, General Manager på El Dorado Royale, by Karisma, svarade på det här omdömetSvarade 2 juni 2017
Google-översättning

Hola!

Dear Therese D

First we want to thank you for your positive and kindly feedback.
I am sure that a lot of travelers will consider it useful and clarifying with all this valuable information when choosing their next destination in the Riviera Maya.

We will be waiting for your next visit at El Dorado Royale, a Spa Resort by Karisma.


Remain at your service,

Gabriel Bonilla
Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen