Det finns så klart hotell som har sju stjärnor men, personalen på detta hotellet är oslagbar. Helt perfekt service. 100% korrekt med ett leende på läpparna och en härlig avslappnad attityd.
Ett rent och fint poolområde med många bassänger, några endast för vuxna dessutom. Det var härligt att vara på ett hotell där gästerna respekterade varandra så det var väldigt lugnt och skönt runt poolerna. Utomordentlig pool service och room service. Fantastisk utsikt från den privata jacuzzin ut över playa Fañabé och playa de las Américas. Bra rum med härlig dusch, välfylld minibar, stor säng, fin veranda och härlig takterrass med privat jacuzzi och solsängar. Väldigt bra frukost med kock som steker bl.a omeletter och pannkakor. Många sunda alternativ vid buffén och framför allt en otroligt duktig frukostvärdinna med ett konstant STORT leende på läpparna. Ett bra gym med ett par löpband, några cyklar, vikter, bollar mm.
Detta hotellet har allt vi förväntar oss av ett femstjärnigt hotell och det som gör att det blir magiskt är, som sagt, personalen.
Tack för allt!
Vi ses snarast igen!