Hotel Tropical har ett utmärkt läge intill den långa strandpromenaden i Playa de Palma. Utsikten från vår balkong på våning 2 var fantastisk. Vi såg både poolområdet och det närliggande havet vilket var väldigt njutbart och en fröjd för ögat förstås. Rummet var ljust, rent och fräscht med en skön säng och bra förvaring. Perfekt med den lilla kylen och gratis värdeskåp!
Maten var mycket god så lägg till middagar för hela veckan! Det är inga problem med att byta middag mot lunch om man vill gå ut och äta någon kväll.
Personalen var väldigt trevlig och serviceinriktad.
Bussen in till Palma kostar 1,50 Euro och stannar strax utanför hotellet (50-100 m).
Hyr bil på hotellet och inte via TUI. Det var mycket smidigare och ingen depositionsavgift (på 300 Euro !!) behövde läggas då. Dessutom hämtade och lämnade man bilen på hotellets egen parkering och behövde heller inte tanka upp den vid återlämnandet. Stort plus för detta!
Sittmöblerna på hotellets uteplats tyckte vi inte så bra om. De gick inte att ställa om i ryggen vilket gjorde att man fick halvligga. Skönt ibland, men inte alltid!
Solsängarna räckte men fler parasoller behövs till soliga dagar.
Kan varmt rekommendera att följa med på utflykten med TUI till vingårdarna i Santa Maria samt till Valldemossa.
Vi kommer definitivt att återvända hit i framtiden!Mer
- Kostnadsfri parkering
- Strand