Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
travelup.com
eDreams
Agoda.com
764 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-08-25
FindHotel772 US$
Destinia.com
Lol.travel906 US$
Visa alla 17 erbjudanden
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 066)
Filtrera omdömen
1 066 resultat
Medlemsbetyg
550
327
117
49
23
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
550
327
117
49
23
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
813 av 1 066 omdömen
Omdömet skrevs 13 juni 2019

Har nu hittat vårt perfekta resemål. Hotel El Cid är helt fantastiskt. Absolut bästa läge i Can Pastilla, rummen är rena och personalen kunde inte vara bättre. Skönt att det är ett vuxenhotell, detta gör att det är en lugn och avslappnad atmosfär. Frukosten är jättebra. Provade för första gången att även inkludera middag på resan i maj och maten var över förväntan. Detta är ett ställe att återvända till. Har blivit som vårt eget sommarställe.

Datum för vistelsen: maj 2019
  • Restyp: Reste med vänner
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
1  Tack hehelena64
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 3 juni 2019 från mobil enhet

Fräscht och rent. Snyggt badrum med bra dusch. Sköna sängar! Fria pool-handdukar, mot deposition.
Bra läge vid den härliga strandpromenaden, utmed hela Playa de Palma.
Cykeltur till Palma tar ca 35 minuter.
Kan absolut tänka oss att komma hit igen.

Datum för vistelsen: juni 2019
Restyp: Reste som ett par
1  Tack 32sivr
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 12 oktober 2018 från mobil enhet

Väldigt fräscht och rent hotell. Rummen är rymliga och badrummen är snygga. Hotellet har två utomhuspooler som är fräscha, många solstolar finns. Frukosten är den största jag sett med massor av valmöjligheter. Mycket bra!
Läget är bra, ligger precis vid stranden. Vårt rum hade havsutsikt vilket jag rekommenderar starkt!
Enda minuset var att incheckning på hotellet tar otroligt lång tid, vilket verkar bero på datasystemet. Dessutom något lyhörda rum. Men i övrigt tänker jag absolut komma tillbaka hit! Väl värt pengarna.

Datum för vistelsen: oktober 2018
Restyp: Reste med vänner
Tack fridaaelisabeth
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 5 oktober 2018

Reste hit i år igen för vi är så nöjda med detta vuxenhotell. Läget är perfekt nära stranden, men även deras poolområden är jättefina. Bra frukostbuffé och även middagen är ok, fast vi äter ute ibland ändå trots halvpension.

Datum för vistelsen: september 2018
  • Restyp: Reste som ett par
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack SanneochUffe
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 2 september 2018 från mobil enhet

Bra rum, sköna sängar, fräscha badrum. Fantastisk havsutsikt (kostar extra), rymliga balkonger. Jättebra frukostbuffé samt varierande och god middagsbuffé.(halvpension). Personalen trevlig och hjälpsam. Bara hon i poolbaren tycktes inte trivas. Suckar, himlar med ögonen och tittar på klockan. 2 bra poolområden och havet nära till. Dyra solsängar på stranden. Vi kan tänkas återvända.

Datum för vistelsen: augusti 2018
Restyp: Reste som ett par
2  Tack Monica S
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen