Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Såg bättre ut utifrån.”

Restaurante Universo
Rankad som nr 138 av 330 Restauranger i Puerto del Carmen
Certificate of Excellence
Prisklass: 12 US$ - 20 US$
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 2 februari 2020 från mobil enhet

Såg bättre ut utifrån. Köttet var något segt, bearnaisen smakar inte som bearnaise. Mycket personal men ingen kanonservice.
Efterrätterna var bra men en chokladfondant ska vara varm, denna var kall men god.

Datum för besöket: februari 2020
Tack ZingoZprite
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (642)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 642 omdömen

Omdömet skrevs 31 oktober 2019

Denna restaurang var helt okej.
Servicen var kanon men maten var på sin höjd medioker, tyvärr.
Medium var extremt well done. Priset matchande inte maten betydligt dyrare.

Datum för besöket: oktober 2019
Tack Zingo E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 december 2018 från mobil enhet

Det verkar inte som att spanjorer har en aning om hur man gör en bea från grunden... Varit med om samma problem på mallorca, bara den är gul med ngn nedklippt ört så klassas den tydligen som det. Tournedon helt ok, men det var inte filé som serverades, dessutom onödigt dyrt. Finns absolut bättre restauranger här.

Datum för besöket: december 2018
Tack Janne S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 november 2017 från mobil enhet

Vi åt en lax med champagnesås och en grillad macka med pommes, ingen av rätterna var goda tyvärr....

Datum för besöket: november 2017
Tack toxva
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 november 2017 från mobil enhet

Vi åt pasta, pizza, soppa och fisk, allt var så gott och vällagat! Väldigt trevlig och hjälpsam personal. Bra priser var det också! Kan även rekommendera jordgubbarna med glass och grädde till dessert!

Datum för besöket: november 2017
Tack jennyhF9151YK
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurante Universo tittade också på

Costa Teguise, Lanzarote
Puerto del Carmen, Lanzarote
 
Lanzarote, Kanarieöarna
 

Besökt Restaurante Universo? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt