Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra service, supertrevlig”
Omdöme om ChaKra

ChaKra
Rankad som nr 61 av 451 Restauranger i Elche
Certificate of Excellence
Restauranginformation
Omdömet skrevs 30 juli 2020 från mobil enhet

Bra service, supertrevlig personal
god mat och bra vinlista, lokala och nationella viner
Livemusik.

Prisvärt

Datum för besöket: juli 2020
Tack 72mathiasj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (119)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 119 omdömen

Omdömet skrevs 2 maj 2019 från mobil enhet

Trevlig restaurang med bra mat och trevlig personal med bra service. Härlig trubadur som spelade hela kvällen.

Datum för besöket: maj 2019
Tack pettan_69
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 juli 2017 från mobil enhet

Ute med vänner på middag. Uppskattad barnmeny. Vuxna sällskapet åt olika fiskrätter som uppskattades allihopa. Perfekt vitt vin till maten. Servicen personlig och perfekt.

Datum för besöket: juli 2017
Tack jtal62
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juli 2017

God mat, bra service av trevlig personal, fräsch lokal, denna restaurangen kommer Vi att besöka igen.

Datum för besöket: juni 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Pom84
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 augusti 2016 från mobil enhet

Prisvärt och vällagad mat. Fina lokaler. Nyrenoverat. Bra personal som såg till att man hade det som man behövde. Värt ett besök.

Datum för besöket: augusti 2016
Tack margareta831
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på ChaKra tittade också på

 
Los Arenales del Sol, Costa Blanca
Elche, Costa Blanca
 

Besökt ChaKra? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt