Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Fantastic French house, full of character in an ...”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
18 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Hus -
2 sovrum, 1 badrum, för 5
Le Bouscat, Bordeaux, Gironde, Nouvelle-Aquitaine

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 18 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Sue C
Norwich, United Kingdom
2 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 15 oktober 2016 för en vistelse i oktober 2016
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: oktober 2016
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: Location, no need to use a car all of the time
Gillade minst: No hairdryer as I fogot to take mine!
Resegrupp: Make/partner
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Äldre resenärer
Familjer med småbarn Personer med husdjur
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
okt 15 2016
Grand grand merci
Vous êtes de très bons locataires respectueux.
La maison était propre et rangée.merci
Et bon continuation
Amitié
Viviane
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Alexandre ...
L'Hay-les-Roses, Frankrike
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
Omdömet skrevs 22 augusti 2020 för en vistelse i augusti 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2020
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 7 2020
Merci pour la propreté de la maison, aucune trace des chiens. Bravo. A une autre fois si vous le souhaitez
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Bizlaf
2 omdömen
Omdömet skrevs 12 september 2019 för en vistelse i juli 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 22 2019
Merci au plaisir de vous revoir
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
dumontt20 ...
Qingdao, Kina
2 omdömen
Omdömet skrevs 13 augusti 2017 för en vistelse i augusti 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2017
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 28 2017
Merci beaucoup pour votre avis
Ravie que vous ayez apprécié
A une prochaine fois avec plaisir
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Franck R
Gujan-Mestras, Frankrike
Nivå 4 Skribent
31 omdömen
6 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 11 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 9 augusti 2017 för en vistelse i juli 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2017
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 9 2017
Merci Carmel
Très heureuse de vous avoir rencontrées
Vous êtes de bons locataires
A une prochaine fois peut etre
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt