“Bra men kunde va bättre”

Grønnbua Cafe & Restaurant
Rankad som nr 6 av 13 Restauranger i Andenes
Restauranginformation
Omdömet skrevs 10 juli 2023 från mobil enhet

Vet inte vad det är med Andenes. Överlag dåligt utbud med restauranger

Utbudet på detta etablissemang är under all kritik. Sura gäster som knappt kan vänta på att få beställa
MEN personalen ska ha all kred trots dessa gäster

Kunde ha blivit en 4 om utbudet varit bättre
Och lokalen lite mer tilltänkt

Tack 796tonil
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 7 juli 2023 från mobil enhet

Åt lunch här för två personer som kostade 700 kr för en fisksoppa och en club sandwich samt kaffe och vaniljmunk.
Soppan var under all kritik. Kostade 250 kr och innehöll 4 små fiskebitar lite morötter i en ganska tjock vit sås.
Club sandwich gick att äta men var inte heller någon höjdare.

Tack Björn C
Omdömet skrevs 28 juni 2023 från mobil enhet

Vi fick ett bra bemötande och beställde mat. Fish n chips såg fantastiskt god ut och smakade bra. När jag ätit några bitar blev den seg och jag kände efter och den var iskall och rå. Sa till om det och fick frågan om jag ville ha en ny, men valde att ta fisksoppan. Fisksoppan var god men tyvärr blev matupplevelsen dålig i och med den inte tillräckligt lagade fisken.

Datum för besöket: juni 2023

• Mat

Resenärer som tittade på Grønnbua Cafe & Restaurant tittade också på

Andenes, Andoy Municipality
Andenes, Andoy Municipality

Besökt Grønnbua Cafe & Restaurant? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt