Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (2 676)
Filtrera omdömen
2 676 resultat
Medlemsbetyg
1 441
889
262
62
22
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 441
889
262
62
22
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 2 676 omdömen
Omdömet skrevs 27 augusti 2016 från mobil enhet

Fint hotellområde med två pooler och poolbarer. Varierande mat varje middag i restaurangen. Uppträdande och aktiviteter varje dag. Skönt att ha stranden precis bredvid poolen. Trevlig personal och fina rum med AC.
Minus var att man blir av med rummet klockan 12 på avresedagen, vi åkte till flygplatsen 21.40, fick duscha i ett tomt hotellrum där flera andra hade duschat så varmvattnet var slut.
Fyrstjärnigt hotell, men du får betala för wifi.
Inga svenska reseledare på plats och heller ingen informationspärm på svenska fanns att tillgå.

Bodde här: augusti 2016, reste med familjen
Tack MariaW2689
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Manolis S, Διευθυντής på Louis Corcyra Beach Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 2 september 2016
Google-översättning

Dear Guest,

On behalf of the Louis Corcyra Beach Hotel for selecting our hotel as your holiday destination and for sharing your opinion online.

We are happy to see that you had a nice holiday with us overall, enjoying the friendly staff, the big range of our everyday activities, the big variety buffet options and the well air conditioned rooms.

In regards to the wifi service, please let us inform you that it is available with an extra charged- as advertised in all our brochures and on our website- and we have decided not to include this service to our room rate and leave the option to our guests if they want to pay the supplement and use it or not.

Furthermore, when our guests have a late flight the hotel provides, as an extra service, a room to shower and change. This room is a free room of the hotel and guests can book a half an hour slot. We are sorry to hear that the water was cold while you were taking a shower and we apologize about that; however this not a common problem of the hotel and most probably you were the last one who took a shower so the hot water by then was consumed. Nevertheless, it only takes 10- 15 minutes for the water boiler to heat the water again. If only you had informed us while you were here so we could have given you another room to take a shower.

Hopefully none of the above would deter you from visiting the Louis Corcyra Beach Hotel again; it would certainly be a pleasure to have you back here.

Best regards,






Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 augusti 2016

Valde hotellet eftersom det fått väldigt bra omdömen.
Vid ankomst fick vi fylla i formulär och fick sedan nyckel till rummet. De var stressade och inte särskilt välkomnande i receptionen.
Rummet var ok. Väldigt bra städning, rent och snyggt. Fanns endast två eluttag varav det ena i badrummet inte fungerade. Stenhårda sängar.
Maten var en besvikelse. Det fanns mycket att välja på och mat att tillgå hela dagarna men det höll ingen hög kvalitet. Under middagen på kvällen var det så högt tryck i restaurangen att det blev väldigt stressigt och rörigt. Frukost och lunch var betydligt lugnare.
Flera gånger fanns det inget varmvatten på kvällen.
Läget är bra, ligger väldigt fint i bukten. Gouvia är en liten by men det går smidigt att ta bussen in till stan om man vill det.
Där är väldigt mycket aktiviteter på hotellet hela dagarna och på kvällen. Lagunpoolen är super och poolområdet helt okej. Vi lämnade sent på kvällen det fungerade bra då vi kunde ställa våra väskor i bagagerummet under dagen och på kvällen fick vi tillgång till ett rum under 30 minuter så vi kunde duscha. All inclusive gällde tills att vi lämnade hotellet.
Jag skulle tyvärr inte rekommendera hotellet. Det känns inte som ett fyrstjärnigt hotell och för mig är det inte värt sitt pris.

  • Bodde här: augusti 2016, reste som ett par
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack Emma717
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Manolis S, Διευθυντής på Louis Corcyra Beach Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 31 augusti 2016
Google-översättning

Dear Guest,

We would like to thank you for holidaying at Louis Corcyra Beach Hotel and for sharing your opinion online.

It is nice to know that you were fond of the 'Lagoon' pool and that you also appreciated the cleanliness of your room, the location of the hotel and our big range of activities.

We are rather surprised though by your remark about our not welcoming reception staff and the low quality food, as we receive much praise from our satisfied guests and many positive comments for our friendly& professional employees and our high quality cuisine that satisfies even the most demanding guests. However, we are very sad to hear that you were disappointed by the food quality.

Regarding the hard mattress and the lack of hot water at night, we only wish you had informed us while you were here as we could have been glad to provide you with a mattress topper that makes the bed more comfortable; as for the hot water we could have check that with our maintenance team.

Although we have failed to live up to your expectations, we hope that you will consider one of our other Louis Hotels, in Cyprus or Greece, for your next holiday.

Kind regards,




Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 september 2015

Bodde på detta hotell i en vecka, vi skulle va på Korfu två veckor och hade bokat annat hotell som heter Aquis park hotel som var riktigt dåligt och uppfyllde ej det fritidsresor hadr skrivit på sin hemsida. Så då fick vi byta till just detta hotell Louis corcyra beach och jag måste bara säga vilket hotell, det är wow. Så fint, så bra service, så bra mat, underhållning varje dag förutom fredag, en lugn pool som va stor med poolbar som var perfekt (fanns alltid solstolar så man behöver ej gå upp 5 på morgonen för att få en solstol. den andra poolen var lite mer fartfylld och den var vid havet också dock så fanns det ingen strand och havet var grumligt MEN det är de ända negativa! Man kan även äta lunch därnere vid poolen/havet som ingick i allinclusiven.
utsikten är helt otroligt och det är så härligt att sitta att äta en god frukost med den utsikten.
Så jag rekommenderar verkligen detta hotell, det räddade vår två veckors semester som startade som en mardröm men slutade helt otroligt bra!

  • Bodde här: augusti 2015, reste som ett par
    • Läge
    • Rum
    • Service
2  Tack Davidiadis
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Manolis S, Διευθυντής på Louis Corcyra Beach Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 19 september 2015
Google-översättning

Dear Guest,

Let us thank you dearly for holidaying at the Louis Corcyra Beach Hotel and for sharing your experience online.
Your satisfaction means a lot to us as we strive hard to please our guests at all times.
Looking forward to welcome you back in the near future

With kind regards,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 januari 2015 från mobil enhet

Först det positiva. Hotellet ligger bara med en riktigt fin utsikt och den stora poolen (lagun-poolen) var mycket uppskattad och där gick alltid att hitta en ledig solstol. Maten var överlag bra, men den asiatiska restaurangen kunde man varit utan.

Nu till det negativa. Rummen var ganska slitna med gammal och bullrig AC samt en lätt mögeldoft i badrummet. Städpersonalen var väldigt högljudd vilket väckte oss flera tidiga mornar. Den artificiella stranden var väl ok, men vattnet i havsviken var rätt sunkigt och grumligt. Hotellets kvällsunderhållning lämnade mycket övrigt att önska och var oftast riktigt dålig.

Sammanfattningsvis hade vi en trevlig semesterupplevelse, men det är inte ett hotell som vi kommer att återvända till.

Bodde här: juni 2014, reste med familjen
Tack Krille2
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Manolis S, Διευθυντής på Louis Corcyra Beach Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 18 mars 2015
Google-översättning

Dear Guest,

Let us express our gratitude for sharing your impressions concerning your vist at our hotel.

We were truly devastated to read your comment and found it a real shame that your were not able to enjoy our hotel fully.

It is a shame that you did not report the problems you had with your room while in the hotel as we would have been glad to find a solution for you.

We hope that despote your dissatisfaction you would still grace Louis Hotels with another visis in the future. Louis Hotels have many other hotels in Cyprus and Greece so perhaps you will find another Louis Hotel more pleasing. For example the Mykonos Theoxenia would probably meet your expectations better.


With kind regards,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 juli 2014

Vi bytte till detta hotell efter en vecka på ett annat hotell som inte nådde upp till våra förväntningar på ett fyrstjärnigt hotell.

Hotellet ligger i en fantastiskt härlig omgivning och underhålls väl. Vi njöt av den underbart vackra utsikten från restaurangen då vi tog en drink eller åt någon av alla måltider där. Maten som serverades i huvudrestaurangen höll väldigt hög kvalitet och vi fick bra variationen av rätter.

Vi behövde aldrig leta solstolar som kan vara bekymmersamt på många andra hotell, det fanns alltid några lediga för vår familj vid någon av poolerna. På detta hotell fungerar det på riktigt med att inte förboka solstolar! Poolerna var rena och fina och det var där vi spenderade vår tid. Stranden var inte den roligaste och vattnet inte så klart. Delvis stenig botten men ändå trevligt att ta ett dopp där för variationens skull.

Vi bemöttes av mycket vänlig, hjälpsam och artig personal.

Bungalowen vi bodde i var rymlig, fräsch och ren. Nästa gång vi reser hit kommer vi att önska rum 226 eller 227 som ligger helt fantastiskt till!

Kvällsunderhållningen är sevärd och håller god kvalitet. Dock börjar den lite väl sent och utsatt tid hålls inte utan senareläggs pga diverse prisutdelningar från dagens tävlingar.

Detta hotell kan vi absolut tänka oss att återvända till och rekommenderar gärna!

Tips för att välja rum: Välj en bungalow i frontline med seaview. Vårt bästa tips är rum 227 med liten balkong eller 227 med liten terass. De ligger med härlig havsutsikt och väldigt bra till på området! Även de med delvis havsutsikt ligger bra till.
  • Bodde här: juni 2014, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack ABI706206
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
LOUIS_HOTELS, Manager på Louis Corcyra Beach Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 18 juli 2014
Google-översättning

Dear guest,

We dearly thank you for staying at the Louis Corcyra Beach and for writing such a lovely review.

We are thrilled to hear that our beautiful hotel did not fail to impress you with its amazing location, its delicious cuisine and its great facilities. It is also very pleasing to see that you deeply enjoyed our charming and attentive service team.

Thank you again for your nice words, and we look forward to welcoming you again very soon at the Louis Corcyra Beach.

Truly yours,

The Management.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen