Allt motsvarade våra förväntningar. Lägenheten var i ett skick som helt ny och var välstädad. Rummen var rymliga och vackert inredda. Terassen var underbar med solsken från ca 11:00 tills den gick ned på kvällen. Lägenheten låg i ett mycket tyst och fridfullt område. Det enda negativa för oss, som är ett äldre par, var att trapporna till översta våningen var jobbiga. Man bör kanske upplysa om att det i huset saknas hiss. Om vi återvänder till Son Bou så kommer vi att välja denna lägenhet trots trapporna.
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
maj 31 2019
Muchas gracias Hans por tu opinión. Espero volver a vernos el próximo verano. Traduzco tu opinión a nuestro idioma:
"Todo cumplió con nuestras expectativas. El apartamento estaba en una condición completamente nueva y estaba limpio. Las habitaciones eran amplias y muy bien decoradas. La terraza era maravillosa con sol desde aproximadamente las 11:00 hasta que bajó por la noche. El apartamento estaba en una zona muy tranquila y pacífica. Lo único negativo para nosotros, que es una pareja de más edad, fue que las escaleras del piso superior eran incómodas. Tal vez uno debería decir que no hay ascensor en la casa. Si volvemos a Son Bou, elegiremos este apartamento a pesar de las escaleras".