Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“服务太差”

Xiangting Qitian Express Hotel Tangshan
Vi kan inte hitta några priser för det här hotellet
Våra onlineresepartner har inga priser för det här hotellet, men vi kan söka efter andra alternativ i Tangshan
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Xiangting Qitian Express Hotel Tangshan
Rankad som nummer 83 av 245 hotell i Tangshan
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs april 27 2013
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2013
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Skriv ett omdöme
Omdömen (13)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 13 omdömen

En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs augusti 26 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2011
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs juni 10 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Mars 2011
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs maj 5 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2011
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs april 28 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2011
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Tangshanhotell
3.7 km bort
InterContinental Tangshan
InterContinental Tangshan
Nr 2 av 245 i Tangshan
71 omdömen
10.2 km bort
Shangri-La Hotel,Tangshan
Shangri-La Hotel,Tangshan
Nr 3 av 245 i Tangshan
50 omdömen
13.2 km bort
Tangshan Guofeng Grand Metropark Hotel
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0.0 km bort
Jinjiang International Hotel
6.6 km bort
Nanyuan Business Hotel
Nanyuan Business Hotel
Nr 65 av 245 i Tangshan
14 omdömen
0.0 km bort
Hanting Express Tangshan Convention Center
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Xiangting Qitian Express Hotel Tangshan? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Xiangting Qitian Express Hotel Tangshan

Adress: 20 meters to Shengliqiao East, Lunan District, Tangshan 063000, Kina
Region: Kina > Hebei > Tangshan
Bekvämligheter:
Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Restaurang Rumservice Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Rankad som nummer 83 av 245 hotell i Tangshan
Prisklass: 136 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Antal rum: 80

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt