Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (115)
Filtrera omdömen
115 resultat
Medlemsbetyg
68
33
12
1
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
68
33
12
1
1
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 115 omdömen
Omdömet skrevs 11 februari 2017

Ett fantastiskt läge på detta lägenhetshotell! Alla lägenheter har strålande havsutsikt från stora härliga terrasser/balkonger. Både solsängar och vanliga bord och stolar finns. Lägenheten för övrigt ingen lyx men bra! Sängarna var lite hårda men det gick att få extra bäddmadrass, då blev det mycket bättre. Enda problemet är alla trappor till och från strand respektive gatuplan. Var du än bor är det trappor upp eller ner.

  • Bodde här: januari 2017, reste som ett par
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
1  Tack lisbethcitra
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 december 2016

Alla lägenheter har 2 rum och stor terass med 2 solstolar + bord med stolar. Gratis Wi-FI som funkar ganska bra. Fön, kaffebryggare och micro finns.Trevlig personal. Pool och restaurang saknas men det finns ett bra café som drivs av två svenska tjejer. Det finns gott om restauranger i omgivningen.

  • Bodde här: november 2016, reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Nilsson111
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 oktober 2016 från mobil enhet

Har varit här flera gånger senaste 20 åren...
lika bra varje gång och nu om möjligt ännu bättre, då man snyggat till i köksdelen.
Stor underbar altan mot havet, inga bilar mellan altan och stranden. Sol hela dagen...
Sovrum, vardagsrum med barkök o badrum.
Trivs

Bodde här: oktober 2016, reste med familjen
2  Tack Snygganders
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 februari 2016

Lägenheten: bra disposition sovrum, vardagsrum. kök. Litet minus: kökstillhörigheterna kunde vara flera som ex potatisskalare och en skarp kniv
Balkongen esset i samlingen, mycket stor och hänförande utsikt över Playa las Vistas och havet.
Innebär också lite trappor.
Personalen bara plus.

  • Bodde här: februari 2016, reste ensam
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
1  Tack Hans W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 januari 2014

Ett lugnt, litet, trevligt hotell. Byggt i terrasser. Det betyder stora balkonger, alla med sol hela dagen och en fantastisk utsikt över havet och strandpromenaden. Alla lägenheter är minst en våning upp. Det enda negativa att påtala är att rummen saknar internetuppkomling. Man måste till receptionen eller dess absoluta närhet för att komma ut på nätet.
På plussidan finn bageriet i grannhuset. Öppet från tidig morgon till sen kväll, alltså tillgång till färskt bröd hela dagen. Små frukt- och grönsaksaffärer fanns också i närheten. och så alla vattenhål med både mat och dryck eller enbart dryck.
Slutomdömet blir att det är ett hotell vi nog kan tillbringa två veckor på igen vid tillfälle.

  • Bodde här: december 2013, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
3  Tack Elisabet S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen