Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Över förväntan!”
andra resenärer har bokat det här boendet

Omdöme om Antonietta's villa

Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
6 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Villa -
6 sovrum, 4 badrum, för 14
Torri del Benaco, Province of Verona, Veneto

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 6 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Franska först
  • Nederländska först
  • Svenska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Franska först
Nederländska först
Svenska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
VillaOtti ...
Oria
Nivå 5 Skribent
50 omdömen
3 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 12 hjälpsamhetsröster
“Över förväntan!”
Omdömet skrevs 5 september 2016 för en vistelse i september 2016

Vi var inte så väl pålästa inför vår vistelse, men förväntningarna var höga som vanligt inför en semester! Villan är enorm! De olika våningarna gör att den som sitter på takterrassen och läser en god bok inte störs utav pågående pingis match 2 våningar ner eller plask från poolen ovanför villan. Med andra ord; en stor grupp med olika intressen kan lätt samsas här! Personligen älskar jag de välbevarade funkis detaljerna, stora ytor och en känsla av att kunna vara för sig själv en stund även om man reser i grupp. Inga mygg!! Utsikt över den mycket pittoreska lilla staden med en underbar strandpromenad, på lagom avstånd för att inte störas av nattliv. Aktiviteter finns det gott om, hade gärna stannat längre men får helt enkelt återvända istället! Värdparet inte att förglömma, äventyrligt och väl berest par med 2 mycket charmiga barn! (Om ni nu har tur nog att träffa på dem!)
Har sällan känt mig så avslappnad efter en semester!

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 7 2016
Thank you Linda for your review!
We hope you will come back soon.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Jet782575
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 19 juli 2018 för en vistelse i juni 2018
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 23 2018
Dear Penny,
thank you very much for sharing your memories with the Tripadvisor community!
As owners our best satisfaction is to know that our guests have spent a regenerating holiday in our villa.
We hope to guest you and your family again!
Paolo, Diana & staff
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Linda H
Chester, England, United Kingdom
Nivå 3 Skribent
16 omdömen
7 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 9 september 2017 för en vistelse i augusti 2017
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 22 2017
Dear Linda, thank you for choosing and appreciating so much our villa, we hope to host you again!

Anyway you paid final cleaning and electricity cost at the end just because you preferred to do so, signing this kind of contract.
Some host makes guests pay extra costs at the beginning, some at the end, some makes a distinction among type of cost, some have just a total amount… We are proud to say: we offer all options and let guests decide what they prefer.
Generally speaking we think that the total cost of villa Antonietta is really competitive for what our accommodation can offer.
Of course anyone can evaluate, comparing our total charge with similar villas…
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Sodra1968
Belgrad, Serbien
Nivå 4 Skribent
26 omdömen
5 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 9 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 12 oktober 2016 för en vistelse i augusti 2016
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Hotellets skick på det stora hela Sängar och madrasser
Kök och redskap Rent badrum
Andra lokaler och bekvämligheter Service
Resegrupp: Storfamilj
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Familjer med småbarn Större grupper
Personer med husdjur
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
okt 14 2016
Thank you Chantay for your review. It was a pleasure to host you and our family. We hope to host you again. See you in Villa Antonietta!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Marina M
2 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 20 september 2016 för en vistelse i september 2016
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Hur lätt var det att boka verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: De ruimte in huis, het zwembad en het uitzicht vanaf de terrassen.
Resegrupp: Vänner
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Familjer med småbarn
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 20 2016
Thank you Marina. We hope to see you again at Villa Antonietta!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt