Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Really good Indian cuisine Riktigt bra Indisk mat”

Shivam Indian Caleta de Fuste
Rankad som nr 7 av 128 Restauranger i Caleta de Fuste
Certificate of Excellence
Prisklass: 4 US$ - 19 US$
Kök: Indiskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Leverans, Bokningar, Avhämtning
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Leverans, Bokningar, Avhämtning
Omdömet skrevs 15 augusti 2021

Klart bästa indiska mat stället i Fuertoventura
Vi beställde 4 olika rätter samtliga var topp och vällagade

Datum för besöket: augusti 2021
Tack 707safetr
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Management - SHIVAM, Propietario på Shivam Indian Caleta de Fuste, svarade på det här omdömetSvarade för 5 veckor sedan

Tack för din värdefulla semestertid för att skicka dina vänliga ord till oss, 707safetr. Bra att veta att du trivdes med ditt besök på SHIVAM. Kom ihåg att vi kommer att fortsätta vänta på dig innan du återvänder hem. Hålla med?

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (1 719)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 1 719 omdömen

Omdömet skrevs 12 januari 2018

Mycket lyckad lunch, väldigt god mat med kryddning som ger minnen från Indien (alltså inte "fusk-lagad" indisk mat utan mer äkta) Jag kommer absolut gå hit igen under min vistelse här och rekommenderar ett besök. Inte jättebilligt, men prisvärt!
Very good, spicy and authentic Indian food - recommend anyone craving proper Indian cuisine to visit.

Datum för besöket: januari 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack PippiK2
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 mars 2017 från mobil enhet

Vi gick hit av en händelse och vi tänkte ta en öl eller två. Sluta med att vi satt med en stor meny framför oss! Det är ett fastfood ställe men det gäller nara deras lamm och kebab som jag kan säga är fabriksproduserat. Men... deras tillbehör är gjort med känsla och hjärta! Det bästa jag ätit från indiska köket. Personalen är angagerad i dig som kund och väldigt informativa. Fick även en massa "on thehouse grejer" utan kostnad, dem har en stolthet o det dom gör.var lycklig och jäkligt mätt efter besöket. Rekomenseras!

Datum för besöket: mars 2017
Tack Michael H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Shivam Indian R, Propietario på Shivam Indian Caleta de Fuste, svarade på det här omdömetSvarade 15 mars 2017
Google-översättning

Thank you Michael H. We apologize for our english answer to you. We are proud to contributed a little bit to your successful holiday in Caleta. Please come again next time you return to his island to serve you as you deserve. See you.

Kunal & Prince
Owners

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 februari 2017

Vi tog en sen lunch här dagen vi anlänt till Fuerteventura.Vi uppskattade både maten och den goda servicen. Personalen har koll på om maten innehåller gluten eller ej, vilket verkligen uppskattas då en av oss är glutenintolerant.
Vi valde att äta deras indiska mat. Hur deras kebab är, kan vi inte uttala oss om.

Datum för besöket: december 2016
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack ollew2017
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Shivam Indian R, Propietario på Shivam Indian Caleta de Fuste, svarade på det här omdömetSvarade 13 februari 2017
Google-översättning

Thank yoy, Olle W. We appreciate your post and apologize for answering it in english. We hope to see you again at Shivam so you can taste some others of our most popular dishes. See you.

Kunal & Prince
Owners

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 december 2016 från mobil enhet

Trevlig personal, riktigt bra mat trots att det ser ut dom en turistfälla vid första anblicken. Helt klart värt ett besök!

Datum för besöket: december 2016
Tack 881susannah
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Shivam Indian R, Propietario på Shivam Indian Caleta de Fuste, svarade på det här omdömetSvarade 12 december 2016
Google-översättning

Thank you for your kind words, Susana. Excuse us for answering you in english and let us to tell you we deeply appreciate all comments from our customers. Please come again before leaving the island to serve you as you deserve.

Kunal & Prince
Owners

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Shivam Indian Caleta de Fuste tittade också på

Caleta de Fuste, Antigua
Caleta de Fuste, Antigua
 
Caleta de Fuste, Antigua
 

Besökt Shivam Indian Caleta de Fuste? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt