Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mare caraibico servizio Orientale”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 4 sidor till!
COMO Parrot Cay, Turks and Caicos
Rankad som nummer 1 av 1 hotell i Parrot Cay
Certificate of Excellence
MiljöledareSilvernivå
Omdömet skrevs augusti 7 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Juli 2011, reste med familjen
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
2  Tack tartarugaCanouan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ThibautCOMO, Director of Sales på COMO Parrot Cay, Turks and Caicos, svarade på det här omdömetSvarade september 3 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (940)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

933937 av 940 omdömen

Omdömet skrevs juli 28 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Juli 2011
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Simonasansone
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ThibautCOMO, Director of Sales på COMO Parrot Cay, Turks and Caicos, svarade på det här omdömetSvarade september 3 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 10 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Juli 2010, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
3  Tack samuelson28
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ThibautCOMO, Director of Sales på COMO Parrot Cay, Turks and Caicos, svarade på det här omdömetSvarade september 3 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 18 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack silvestro6
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ThibautCOMO, Director of Sales på COMO Parrot Cay, Turks and Caicos, svarade på det här omdömetSvarade september 14 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs september 6 2010
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2010, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack RikVale
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ThibautCOMO, Director of Sales på COMO Parrot Cay, Turks and Caicos, svarade på det här omdömetSvarade september 14 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Titta även på dessa hotell i eller i närheten av Parrot Cay
21,3 km bort
The Palms, Turks and Caicos
The Palms, Turks and Caicos
Nr 10 av 44 i Providenciales
543 omdömen
23,4 km bort
Gansevoort Turks + Caicos
Gansevoort Turks + Caicos
Nr 3 av 44 i Providenciales
1 948 omdömen
19,9 km bort
Seven Stars Resort & Spa
Visa priser
Visa priser
Visa priser
23,1 km bort
Beach House Turks & Caicos
19,6 km bort
Grace Bay Club
Grace Bay Club
Nr 7 av 44 i Providenciales
1 793 omdömen
18,4 km bort
The Tuscany
The Tuscany
Nr 2 av 44 i Providenciales
514 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt COMO Parrot Cay, Turks and Caicos? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om COMO Parrot Cay, Turks and Caicos

Adress: 164 Leeward Marina, Providenciales | British West Indies, Parrot Cay
Telefonnummer:
Region: Karibien > Turks-och Caicos > Parrot Cay
Bekvämligheter:
Bar/lounge Strand Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Pentry Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Restaurang Rumservice Spa Sviter Swimmingpool Flygplatstransport
Typ av hotell:
Rankad som nummer 1 av 1 hotell i Parrot Cay
Prisklass: 6 601 kr - 20 519 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:5-stjärnigt — COMO Parrot Cay, Turks and Caicos 5*
Antal rum: 72
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, Expedia och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med COMO Parrot Cay, Turks and Caicos. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Parrot Cay Providenciales
Parrot Cay Turks Caicos

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt