Nästan allt var på topp. Frukostbuffen kunde man hålla sig gående på till kvällen. Mycket torkade spanska skinkor och korvar. Varma maten var väldigt engelsk och god. Vid vårt besök var det nog 95% engelsmän, 4% tyskar och 1% svenskar. Några par med väldigt små barn annars påfallande hög medelålder. Personalen över huvud taget på hotellet alltid trevlig och alert. Vi köpte också tre rabattkuponger till tre sorters buffe'på kvällen. Det blev vistelsens besvikelse för oss. Internationella buffen tämligen OK. Medelhavsmenyn menlös. Dessvärre hade den mexikanska inte ens grundläggande kryddning. Salsa att dippa i saknades. Det fanns en bytta okryddad tomatsås, sex flaskor tomarketchup och en flaska Tabasco. Att blanda ihop något av detta på tallriken var inte så lockande. Det positiva var att allt var mycket vackert gjort men mexikansk mat utan smak, nej tack. Ät i stället på någon av de andra resturangerna, själva blev vi väldigt förtjusta i Mas Tapas. Annars finns det massor av matställen längs den trevliga och imponerande rena strandpromenaden.Mer
- Kostnadsfri parkering
- Strand