Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mycket dyrt”
Omdöme om Kretsloppshuset

Kretsloppshuset
Rankad som nr 1 av 2 Restauranger i Mörsil
Restauranginformation
Omdömet skrevs 21 juli 2019 från mobil enhet

Mysigt ställe, men jösses vad dyrt. 96kr för 2 pannkakor till barnen är över min bristningsgräns även om de är gjorda från grunden. Tyvärr gör det att vi inte kommer åka hit igen.

Datum för besöket: juli 2019
Tack helenas225
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömen (80)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1317 av 80 omdömen

Omdömet skrevs 9 juli 2019

Tog en fika när jag passerade förbi under min pilgrimsvandring längs S:t Olavsleden. En oas i Jämtland helt enkelt! Jag fikade och köpte dessutom med mig en smörgås till kvällsmat. Båda två var en njutning. Att dessutom kunna sitta utomhus i en sådan fin trädgård var en lisa för både kropp och själ. Butiken var också fin och innehöll många intressanta produkter men då jag inte ville bära med mig mer än det jag hade så köpte jag inget. Natten innan bodde jag hos en familj i Alsen som levererade potatis till Kretsloppshuset. Extra plus för tanken bakom hela Kretsloppshuset - ekologiskt, närodlat och fantastiskt gott!

Datum för besöket: juni 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack 75binagj
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 5 juli 2019 från mobil enhet

Mysigt ställe och maten var jättegod, om än i dyrare laget! Vi hittade även saker att shoppa i den lilla butiken. Kan varmt rekommendera.

Datum för besöket: juli 2019
Tack jonathanhW8514BE
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 20 april 2019 från mobil enhet

Stannade för lunch. Mysigt ställe. God buffé storlek mindre, allt väldigt vällagad och smakfullt, missa inte det hembakade brödet. Dock ga
begränsat matutbud utöver buffén. Mysiga sittplatser i ett växthus, i dag var det dock väldigt varmt ute så det blev tillslut för varmt att sitta kvar inne så vi tog kaffet med oss ut vilket också var mysigt. Något dyrt kan jag tycka. Men vi kommer gärna tillbaka.

Datum för besöket: april 2019
Tack Helena L
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 8 april 2019 från mobil enhet

Avnjöt en måltid som var mycket välsmakande. Samtidigt vacker att se på. Gemytligt inne och blötsnö ute. Butiken välfylld och trevlig.

Datum för besöket: april 2019
Tack 518beritn
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.

Resenärer som tittade på Kretsloppshuset tittade också på

Besökt Kretsloppshuset? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.