“Superfint och god glutenfri laxröramacka”
Omdöme om Kretsloppshuset

Kretsloppshuset
Rankad som nr 1 av 2 Restauranger i Mörsil
Restauranginformation
Omdömet skrevs 29 juli 2018 från mobil enhet

Vi åkte till detta ställe för att luncha. Smörgåsen var supergod, tyvärr lite torrt bröd men mycket röra. Jättegoda teer. Sällskapet åt pannkakor samt buffe som också var bra. Jättefin miljö!!

Datum för besöket: juli 2018
Tack Erika S
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 23 juli 2018 från mobil enhet

Litet utbud men vällagade rätter. Härlig miljö både inte och ute. Ett utmärkt ställe att äta lunch på.

Datum för besöket: juli 2018
Tack Tomas Å
Omdömet skrevs 3 oktober 2017 från mobil enhet

Gjorde ett stopp från Åre. Mycket mysigt och bra cafe och restaurang med mycket vego, fikabröd o kaffe i växthusmiljö. Missa inte denna pärla.

Datum för besöket: oktober 2017
Tack Danne5701
Omdömet skrevs 16 augusti 2017

Det brukar vara väldigt bra mat här, om än något dyr. Men den här gången blev vi besvikna. Morotssoppan var överkryddad och i princip oätlig pga stark ingefärs- och chilismak. Efter ett tag rörde de i någon form av kokoskräm för att mildra smaken. Dessutom var det en tydlig underton av linser, vilket serverades tidigare under dagen. Man kan undra om de bara hällt den nya soppan i resterna efter den gamla, i så fall helt oacceptabelt av allergiskäl.
Mitt sällskap fick vänta orimligt länge på sin foccacia, de hade glömt hennes order.

Datum för besöket: augusti 2017
    • Mat
Tack Daniel G
Omdömet skrevs 19 juli 2017 från mobil enhet

Väldigt härlig och lugn miljö för fika eller lunch. Ekologiska bakverk och buffé samt en liten butik. Vid fint väder kan man med fördel sitta ute i trädgården.

Datum för besöket: juli 2017
2  Tack e_m_m_a_s_t_i_n_a

Resenärer som tittade på Kretsloppshuset tittade också på

Besökt Kretsloppshuset? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt