Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
128 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Oceanida Bay(Pythagorion)
53 US$
46 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Hotel Tarsanas(Pythagorion)
57 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Precis vid stranden
  • Restaurang
Evelin Hotel(Pythagorion)(Mycket prisvärt!)
46 US$
45 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
175 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Villa Anna Studios(Pythagorion)(Mycket prisvärt!)
77 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Samaina Hotel(Pythagorion)
TripAdvisor
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
Pegasus(Pythagorion)
TripAdvisor
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Apollon(Pythagorion)
TripAdvisor
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Omdömen (717)
Filtrera omdömen
717 resultat
Medlemsbetyg
287
265
108
37
20
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
287
265
108
37
20
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
1318 av 717 omdömen
Omdömet skrevs 2 september 2017 från mobil enhet

Vi bodde i villige-delen av hotellet. Gillar konceptet att man behåller husen i den lilla byn och gör om dem till hotell rum istället för att bygga ett högt hus med hotellrum. Vi bodde ovanför tavernan. Urmysigt. En kväll satt vi på balkongen och bevittnade ett bröllop som hölls i det lilla kapellet bredvid tavernan.
Hotellet anordnade en grekisk afton på torget en kväll i veckan, det skall ni gå på. Så vackert som en Scen ur musikalen mamma mia, fast med Grekisk musik och dans då.
Maten på hotellet var all inklusive buffé av ok kvalitet, men buffé och all inklusive är vad det är och då var detta ändå i den bättre ändan av all inklusive måltider. Sitt ute om du kan, det är mer mysigt och mindre buller.
Hotellet anordnade diverse sport aktiviteter för barnen (11 & 14 år) som de tyckte om. På kvällen var det underhållning den var också helt ok.
Stranden var fin, välskött och även lokal befolkningen kom dit och använde stranden. (Betalade solstol etc) Gillar att det inte bara är turister utan uppblandat med lokalbefolkningen. Man kunde beställa mat genom att trycka på en knapp på parasollet (ingick ej i all inklusive), men pizzan och Cesar salladen var väl värt pengarna.
Mina barn älskar att dyka och göra volter, till deras glädje kunde man dyka ifrån en brygga som gick ifrån stranden och ut i vattnet.
Personalen var trevlig. Vi hyrde bil på hotellet och det var hur smidigt som helst.
Vi gjorde även en utflykt genom hotellet, med en båt och det rekommenderar jag verkligen. Helt underbara stränder en bit utanför och inte lika kallt i vattnet som på hotellet.
Boka ingen transfer, hotellet ligger 5min ifrån flygplatsen, nästan gångavstånd. Flygen flög lågt över orten, men bara ett par avgångar per dag och inga på natten. Bara coolt tyckte vi.

Bodde här: oktober 2016, reste med familjen
Tack maraccas
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Doryssa, Guest Relations Manager på Doryssa Seaside Resort, svarade på det här omdömetSvarade 11 september 2017
Google-översättning

Dear Guest,

Greetings from Doryssa Seaside Resort. Thank you so much for your review and comments.

We are delighted to hear that you had a wonderful time while staying with us and you lived the unique and Greek experience we wish to offer as a hotel and a team.

We are looking forward to welcoming you back next season. We wish you all the best !

Kind regards,
Eleni
Guest Relations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 augusti 2017

Mycket trevligt komplex. Bra och rymliga rum som är välstädade.
Restaurangen får nästan Toppbetyg, fräsch samt varierande buffe.
Salladen är superfräsch, den varma maten överlag väldigt bra och man ser ofta att de kommer med nya fat innan de gamla är slut.
Enda nackdelen med restaurangen är att borden för stora sällskap (10+) ligger längst in i ett hörn på terassen och där fläktar det inte alls, blir väldigt varmt.
Stranden är väldigt trevlig, trots kullersten. Det finns en gräsremsa där man kan ligga bland träden och det finns gratis solstolar att låna. Solsängar på stranden kostar däremot en slant (hyr dem för en hel vecka, det blir billigare)
Otroligt skönt i vattnet bara man kommer ut 30m där det grundar upp igen, dock inte småbarnsvänligt då det snabbt blir djupt.
Flygplatsen kan förståss upplevas som störande, men det är samtidigt riktigt coolt att se planen starta och landa.
Saknar en riktig strandpromenad även om man självklart kan promenera längs strandkanten.
Pythagorion är en liten trevlig stad ca 15min bort till fots.
Vattenfallen/ravinen i Karlovassi är en liten trevlig utflykt, helst med egen bil.

Bodde här: augusti 2017
2  Tack Klp65
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Doryssa, Guest Relations Manager på Doryssa Seaside Resort, svarade på det här omdömetSvarade 22 augusti 2017
Google-översättning

Dear Guest,

Greetings from Doryssa Seaside Resort. We would like to thank you for your time and consideration regarding the reviews and feedback you have provided us with.

We hope to see you back to our resort very soon !

Kind regards ,

Eleni
Guest Relations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 augusti 2017 från mobil enhet

Ett fin och gemytligt ställe vid stranden.
Härligt bad med klappersten/sand.
Bra rum och
familjerummet får extra plus!
Fin och vällagad frukost-lunch och middagsbuffe.
Bra service!
Vi tig även en tur in till stan. Härligt hamnområde med många restauranger och caféer!
Flygplatsen ligger väldigt nära, flygplanen dundrar in över stranden med jämna mellanrum. Dock lugnt på kvällar och nätter.

Bodde här: augusti 2017, reste med familjen
Tack Katharina H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Doryssa, Guest Relations Manager på Doryssa Seaside Resort, svarade på det här omdömetSvarade 14 augusti 2017
Google-översättning

Dear Guest,

Greetings from Doryssa Seaside Resort. Thank you for the feedback and comments.

We are delighted to hear that you had a good time while staying with us.

We are looking forward to seeing you back!

Kind regards,
Eleni
Guest Relations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 augusti 2017

Ett hotell jag sneglat på i många år då jag ofta återvänt till just Samos (16 gånger). Nu för att fira 80-åriga pigga svärföräldrar plus 9 personer . Verkligen bra klass rakt igenom. Fina rum, trevligt område och bra varierad mat inom ramen för "all inclusive". Trivsamt på alla sätt och genomgående bra personal och framförallt en professionell reception och "mainbar" som löser det mesta. Är man som jag, dvs helt betagen av Samos rika variation och stora känsla av det bästa med Grekland så blir Doryssa en bra plattform för besöket. Prisvärt och så trevligt.

Tips för att välja rum: Familjerum dvs två dubbelrum med dörr emellan var riktigt bra, havsutsikt
  • Bodde här: augusti 2017, reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack Kai S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Doryssa, Guest Relations Manager på Doryssa Seaside Resort, svarade på det här omdömetSvarade 9 augusti 2017
Google-översättning

Dear Guest,

Greetings from Doryssa Seaside Resort. Thank you for the time you provided to drop us such a lovely review. We are happy to hear that you have been coming back to our hotel for so many years and we are always able to meet your expectations. It is our pleasure and honor to have guests like you over.

We would like to thank you once again for your time and consideration and we are looking forward to welcoming you back.

Kind regards ,

Eleni
Guest Relations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 juli 2017

Nyss hemkommen från en tvåveckorssemester på Doryssa. Något blandade känslor som gör att jag tvekar mellan 3 eller 4 i omdöme.

Det som vi tyckte var bra var:
Vi bodde i en juniorsvit i villagedelen med utsikt över strand och hav. Jättefint. Juniorsviten bestod av två rum. Ett sovrum med dubbelsäng och ett " vardagsrum" med soffa, soffbord och en maktgrupp. Barnen (11 och 13) sov i extrasängar som var helt ok. Ett badrum och en toalett, jättebra när man är en familj. Utmärkt aircondition, rent och fräscht. Många garderober.
Helt ok strand. Havet är underbart. Härliga solsängar. Fin sandbotten två-tre meter ut. Rent och fint.
Frukosten var god och fräsch. Fin matsal, snyggt och rent.
Nära till Pythagorion.

Det vi inte gillade var:
Hur kan man 2017 tillåta rökning i frukostmatsalen, speciellt om man profilerar sig som ett familjehotell? Ofräscht och omodernt! Vi reagerade för det var många som rökte och förpestade luften.
Solstolarna räcker inte till alla gäster. Vill du ha en stol på hotellet måsta du vara uppe senast 7-8. Det var många från grannhotellen som kom och la sina handdukar på hotellets solstolar. Kanske bättre att de är till för hotellets gäster så att det slipper gå upp och "paxa". Det finns två restauranger på stranden som hyr ut solstolar så man kan ligga där. De var dessutom billigare och barnen fick solstolar gratis (barnen betalade på Doryssa).
Träningsmöjligheterna var inte bra. Träningspass utomhus? Det är inte många som vill gå på ett pass i 41-graders värme. Gymmet var en liten sunkig källarlokal med några fungerande och några trasiga maskiner. Gammalt, slitet och lortigt. Eftersom det är så otroligt varmt på Samos (36-41 grader i skuggan i juni!) så går det inte att jogga eller promenera utomhus, därför behövs det bra träningsmöjligheter.
Ingen speciell inomhusaktivitet för ungdomar (och vuxna) som vill pausa från solen typ pingis, biljard, spel/datarum. Detta sammanlagt gjorde att hotellet var rätt tråkigt.
Många reser såklart hit för naturen men pga värmen behövs också aktiviteter inne. Hotellet var stort och hade många outnyttjade ytor och profilerar man sig som familjehotell behövs inomhusaktiviteter.

Övrigt:
Vårt rum låg närmast flygplatsen men vi stördes inte. Inga plan på sen kväll och natt. De flesta startade runt lunchtid, då var det ibland lite bullrigt. Många skriver i sina omdömen att det inte går så många flyg men det tycker vi nog att det gjorde. De flesta av mindre typ så det störde inte så mycket. När Tui och SAS-planen startade så lät det rejält. Jag tycker kanske att tanken på att man ligger och drar i sig alla avgaser (man solar och badar verkligen precis där planen gasar på som mest) är mer störande än ljudet.

Vi hade inte all inklusive. Det finns mycket restauranger i Pythagorion där det är mysigt.

Poolen var medelstor och ok, lite för kall tyckte barnen. Användes i stort sett bara som barnpool.

Vi hyrde bil i receptionen. Vi fick bra och snabb service. Bilen kom inom en timme. Jättefint att åka runt ön.

Sammanfattningsvis: Fint hotell med bra service. Men rökning, brist på ej styrda aktiviteter, paxandet av solstolar samt avgift för barn och dåliga träningsmöjligheter drar ner omdömet om Doryssa ska vara ett femstjärnigt familjehotell.

Tips för att välja rum: Juniorsvit i villagedelen
  • Bodde här: juni 2017, reste med familjen
    • Standard
    • Rum
    • Service
3  Tack petrak832
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Doryssa, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες på Doryssa Seaside Resort, svarade på det här omdömetSvarade 11 juli 2017
Google-översättning

Dear Petrak832,

Greetings from Doryssa Seaside Resort. We would like to thank you for the time you took to provide us with this lovely review and comments.

We are pleased to see that you appreciated some points of the hotel. However, we would liek to hihglight some of the comments you have mentioned.

As a hotel , we do not allow smoking indoor. Guests are only allowed to smoke at the outdoor part of the dinning areas which are the verandas.

In connection with the sunbed, it is importnat to understand that the piece of land does not belong to the hotel but we rent from the municipality. The price refelcts the comfortable beds you can enjoy, the efficient food service and also the freshly cleaned towels that are offered. Please note that those sunbeds can only be used by our guests thus making it more exclusive and private.

As a hotel , we offer activities such as watersports and watergames but also the weekly Greek Night event. Guests who have booked with a specific agency may join the available activities that are organized for them on their behalf. As we are a resort in Greece, we think offering indoor activities is not something that would suit and match our identity. We wish for our guests to be outdoor in order to enjoy the sun and nature. The precious location of the hotel allows the guests to go for long walks or runs around the area of Potoaki or up in the Monastries and the Eyaplinio Tunnel.

Overall, we will take your points into account as this is what helps us to make our team better and better. We would like to thank you once gaain fro staying with us and for providing us with the review.

We hope to see you back very soon.

Kind regards,

Eleni
Guest Relations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen