Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Så bra det kan bli🌟”

Del posto restaurant & wine Bar
Rankad som nr 1 av 38 Restauranger i Baska Voda
Certificate of Excellence
Prisklass: 5 US$ - 49 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 24 juni 2017 från mobil enhet

Mat, service, miljö. Du blir inte besviken. Prisvärt dessutom. Mycket uppmärksam personal, varierad meny. Vi åt piggvar och havsabborre. Båda var perfekt tillagade. Desserterna är som konstverk.

Datum för besöket: juni 2017
1  Tack Lena S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (476)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

8488 av 476 omdömen

Omdömet skrevs 21 juni 2017 från mobil enhet

Har väntat på rätt restaurang för en fiskplatta för två, vi valde rätt. Vällagat och väl komponerad rätt med fina tillbehör. Servicepersonalen otroligt proffsig och uppmärksam. Rekommenderas starkt.

Datum för besöket: juni 2017
2  Tack H1441KIjans
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 juni 2017 från mobil enhet

Betyg 1-5 (5 bäst): Mycket god och prisvärd mat och framförallt jättebra service (5) som drar upp betyget. Uteserveringen är inglasad så det är minus/plus beroende på väder. Vi åt trerätters: carpaccio (5) och tonfisktartar (3) till förrätt, grillad tonfisk (4) och squid (4) tillhuvudrätt med mixed sallad (5) som tillbehör. En flaska torrt vitt på rekommendation från kypare (5). Till efterrätt: pavlova (5) och pannacotta (3) och espresso/cappuccino (5). Vi betalade ca 740 kuna för allt så det var väldigt billigt och prisvärt. Motsvarande middag i Sverige kostar minst dubbelt så mycket. Vi kommer återkomma till denna restaurang!

Datum för besöket: juni 2017
1  Tack SiggeBK
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 juni 2017 från mobil enhet

Riktig god mat och trevlig personal. Åt här 2 ggr under vår vistelse. Bra priser. Maten upplagt fint. Vi åt kött, pasta, fisk o dessert. Allt var mycket gott!

Datum för besöket: juni 2017
2  Tack S609BAmarief
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 juni 2017 från mobil enhet

Har besökt restaurangen flera gånger under våran vistelse då maten är så fanatiskt bra. De utklassar alla restauranger i området och även Makarska. Vi har varje dag testat nya rätter och alltid blivit lika glatt överraskade om hur bra den är.

Servicen är helt galen. Personalen är otroligt omtänksamma och riktigt service-minded. Man märker att de har ett genuint intresse av att göra dig som gäst bekväm och nöjd under vistelsen.

Rekommenderas varmt utan några konstigheter. Kan verkligen inte hitta något endaste fel med denna resturang.

Datum för besöket: juni 2017
2  Tack Peter R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Del posto restaurant & wine Bar tittade också på

Baska Voda, Split-Dalmatiens län
Baska Voda, Split-Dalmatiens län
 
Brela, Split-Dalmatiens län
Baska Voda, Split-Dalmatiens län
 

Besökt Del posto restaurant & wine Bar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt