Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“OK”
Omdöme om Taco Taco

Taco Taco
Rankad som nr 11 av 49 Restauranger i Santa Elena
Certificate of Excellence
Prisklass: 10 US$ - 20 US$
Kök: Mexikanskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost
Omdömet skrevs 2 februari 2020 från mobil enhet

Små portioner. Väntade nästan 45min. Ok mat men inget speciellt. Väldigt stökig och högljudd restaurang i övrigt

Datum för besöket: februari 2020
Tack 820camillaj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (2 172)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 2 172 omdömen

Omdömet skrevs 20 november 2019 från mobil enhet

Vi hade fått Taco Taco rekommenderat och kom lätt dit med minibussen från vår utflykt. Stället var väl känt. Tack vare lågsäsong fick vi plats men det tog inte lång tid innan det blev fullt. Lite hög ljudvolym så det är inget ställe att gå till om man vill mysprata.
God mat med mycket smaker. Inte precis vanliga "taco på fredag".
Väl värt ett besök!

Datum för besöket: november 2019
Tack Eppann
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 mars 2019 från mobil enhet

Mysigt ställe med god mat. Rekomenderas. I området finna inte så många alternativ. Staden är inte så stor i övrigt

Datum för besöket: mars 2019
Tack oglaz
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 januari 2018 från mobil enhet

Jättegod mat och dryck. En restaurang med härlig stämning.
Maten kom snabbt, och det smakade jättebra. Ett måste om man kommer till Monteverde.

Datum för besöket: januari 2018
Tack Anders F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 januari 2018 från mobil enhet

Vi käkade på detta ställe jag och mina två kompisar! Vi beställde 5 prisvärda rätter och delade på och blev supermätta. Det var fullt när vi var där men stämningen var trevlig och maten god och billig.

Datum för besöket: januari 2018
Tack antonpalmer7
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Taco Taco tittade också på

Santa Elena, Monteverde
Monteverde, provinsen Puntarenas
 
Monteverde, provinsen Puntarenas
Monteverde, provinsen Puntarenas
 

Besökt Taco Taco? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt