Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Välutrustat boende. Bra valuta för kostnad. Fin ...”
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
3 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
3 sovrum, 2 badrum, för 6
S'Agaro, Costa Brava, Province of Girona, Katalonien

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 3 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Svenska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Svenska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
Peter K
1 omdöme
“Välutrustat boende. Bra valuta för kostnad. Fin gemensam pool 50 m från huset.”
Omdömet skrevs 24 juli 2018 för en vistelse i juli 2018

Välutrustat kök. Bra valuta för kostnad. Jättefin pool gemensam 50 m från huset. 25 min promenad ner till stora fantastiska stranden och centrum med massor av mysiga restauranger och shopping. Mkt nöjd

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 26 2018
Hola Peter,

Thank you for your kind words and comments! As an agency that specialises in family villa rentals (with gardens and private pools!) in Catalonia (Barcelona, Costa Brava and Costa Dorada) and the Balearic Islands (Mallorca, Menorca, and Ibiza), we take your feedback and suggestions very seriously as we continually aim to improve our services.

We are very happy that you are satisfied with the value provided by us as our goal is to give the best we can. It´s great that you spent time so wisely and have enjoyed not only our villa with pool and self-prepared food in the kitchen, but also nearby attractions: sunny beach and authentic town.

We hope to welcome you again soon!


Kind regards,

The Catalunya Casas Team!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
777Tim777
Christchurch, Storbritannien
Nivå 2 Skribent
8 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 29 augusti 2018 för en vistelse i augusti 2018
Google-översättning

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 2 2018
Hola Tim,

Thank you for your kind words and comments! As an agency that specialises in family villa rentals (with gardens and private pools!) in Catalonia (Barcelona, Costa Brava and Costa Dorada) and the Balearic Islands (Mallorca, Menorca, and Ibiza), we take your feedback and suggestions very seriously as we continually aim to improve our services.

We are very glad that you and your lovely family had a nice time at our property.

We hope to welcome you again soon!


Kind regards,

The Catalunya Casas Team!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Paris, Frankrike
Omdömet skrevs 8 juli 2015 för en vistelse i juni 2015
Google-översättning

Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Resegrupp: Make/partner
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Äldre resenärer
Familjer med småbarn Större grupper
Personer med husdjur
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
aug 23 2015
HI

Thank you for your comments, we are so pleased that we could help whenever necessary and we do make sure that our villas are in good shape and that you have everthing you need. Hope to see you again next year!

Regards
Catalunya Casas
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt