Privat tur Geiranger och glaciärer 1 till 15 personer

2 690
2 690
611 av 3 160 omdömen
Omdömet skrevs 4 augusti 2019

Helt fantastiskt vackert, stanna på utsiktsplatserna på vägen till och från Geiranger för bra foton. Rekommenderar en tur med ribbåt på fjorden, man kommer otroligt nära vattenfallen och får en personlig guidning. Härligt med fart också!

1  Tack camhil79
Omdömet skrevs 18 juli 2019 från mobil enhet

Att åka på en fjordtur är ett måste när man är i Geiranger. Att se byn Geiranger det gör man på en timme exkl ev restaurangbesök eller cafe. Därför så ta gärna en tur på Geiranger fjorden. Vi åkte med den ordinarie färjeturen mellan Geiranger och Hellesylt. Gratis parkering invid färjeläget var positivt. En kille satt och sålde färjebiljetter alldeles invid färjeläget. Kostar 295NOK/person att åka en väg och halva priset tillbaka. Den ordinarie färjeturen är lika bra som att åka som en turisttur tycker jag. Hellesylt går också fort att se då byn är liten. Fjorden är 200m djup och de sju systrarna (vattenfall) är häftigt att se. Turen tar ca 1h per väg. Ni kan antingen vända åter Geiranger direkt vid ankomst till Hellesylt eller vänta ca 3h till nästa tur åter Geiranger.

Tack anderss605
Omdömet skrevs 15 juli 2019 från mobil enhet

Helt fantastisk by. Vi tog en båtfärja från Geiranger till Hellesylt tur och retur. Båten hade både restaurang och sightseeing på flertal språk. Vyerna är helt magiska. Kan varmt rekommendera!

1  Tack braplaces
Omdömet skrevs 12 juli 2019

Åkte med kryssningsfartyg på Geirangerfjorden och det var en extremt häftig upplevelse! Trots att vi gled fram i ett ganska stort fartyg, så kände man sig otroligt liten inför den mäktiga naturen.

Datum för upplevelsen: juni 2019
Tack Bo A
Omdömet skrevs 8 juli 2019 från mobil enhet

Fantastiska vyer ner mot geirangerfjorden när man kommer uppifrån bergen. Man blir helt paff när plötsligt detta naturliga under öppnar sig framför en.

Tack Amandaosara