Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Enkelt ställe med trevlig personal och goda smårätter.”
Omdöme om Piatsa Estatorio

Piatsa Estatorio
Rankad som nr 22 av 109 Restauranger i Naoussa
Certificate of Excellence
Prisklass: 9 US$ - 24 US$
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Middag, Lunch, Leverans, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Middag, Lunch, Leverans, Bokningar
Omdömet skrevs 16 september 2016 från mobil enhet

Kan rekommendera detta ställe när du tröttnat på att sitta mitt i folkvimlet. Det är härligt att titta på alla barn som leker i parken fast kl är över 21.

Datum för besöket: september 2016
Tack Eva390
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (735)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 735 omdömen

Omdömet skrevs 10 augusti 2016 från mobil enhet

Vi besökte restaurangen två gånger. Vi åt pizza, risotto och olika pastarätter. Pizzan och risotton var väldigt goda, medan pastan var lite medelmåttiga. Helt okej, men inte i samma klass som det andra. Vill du även äta gott, utan att betala överpriser så är detta en perfekt restaurang.

Hur som helst, helt värt ett besök.

Datum för besöket: augusti 2016
Tack curryivietnam
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 augusti 2016 från mobil enhet

En väldigt mysig restaurang med god italiensk mat. Vi åt här två dagar i rad & båda gångerna blev vi bjudna på fantastiskt god yoghurtsås med pitabröd till förrätt, samt en liten pannacotta till efterrätt. Väldigt gulligt & trevligt! Maten är god & prisvärd. En varsin pasta/risottorätt & en kanna vin kostade bara 22€. Miljön inne i restaurangen är romantisk & harmonisk. Servicen är också kanon!

Datum för besöket: juli 2016
Tack 484hannar
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 juni 2016 från mobil enhet

Jag jar noterat att folk verkar sätta sjukt höga bryr på nästan alla restauranger i hela grekiska övärlden. Det flesta är helt ok och så även denna. Du får turiststandard på det flesta och så även här. Vi käkade pizza och kalv. Var helt ok. Inte dåligt, inte speciellt. Fick en liten chokladdessert som avslutning, alltid trevligt.

Datum för besöket: juni 2016
Tack jfrodin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 augusti 2015

Vi åt förrätt och varmrätt, besökte restaurangen två gånger under vår 6 dagars vistelse på Paros.
Fantastisk personal som gav bra service.

Ett tips är att prova förrätten "feta cheese pie" det var bara så gott!

Datum för besöket: juli 2015
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Linn S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Piatsa Estatorio tittade också på

 

Besökt Piatsa Estatorio? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt