Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pelle”

Samed Villa Restaurant
Rankad som nr 3 av 44 Restauranger i Ko Samet
Certificate of Excellence
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Vacker utsikt, Romantiska möten
Middagsalternativ: Sent på kvällen
Omdömet skrevs 1 april 2018 från mobil enhet

Skön miljö med mycket god mat som ligger prismässigt i nivå med övriga restauranger i omgivningen. Rekommenderas.

Datum för besöket: april 2018
Tack 780pellef
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (403)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

59 av 403 omdömen

Omdömet skrevs 27 mars 2018 från mobil enhet

Maten är ok — inte mer. Vi fick fel mat upprepade gånger under vårt besök, det tog lång tid att få maten och personalen rörde till beställningen. Maten är ok inte mer. Undvik croque mouseiur!

Datum för besöket: mars 2018
Tack flisao
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 februari 2018 från mobil enhet

En restaurang på Samed Villa Resort (Ej att förväxlas med Samed Ville).
Restaurangen håller bra standard, precis som resorten i övrigt.
Maten var god med fräscha råvaror, prisbilden rätt normal. Däremot är kryddningen anpassad till västerländsk mat och jag saknar lite av styrkan som man får på en genuin thailändsk restaurang.

Datum för besöket: februari 2018
Tack jimmy1977s
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 februari 2018 från mobil enhet

Trevlig personal. Maten var ok, standard thai mat. De hade goda smoothies och shakes. Ligger intill stranden fin utsikt

Datum för besöket: februari 2018
Tack Fanny S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 februari 2018 från mobil enhet

Bra och smakfull mat. Lite små portioner men lagom som lunch. Åt där flera gånger och blev mätta och belåtna varje gång. Trevlig personal. Fin utsikt . Bra läge på stranden. Rekommenderas

Datum för besöket: februari 2018
Tack Barbro B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Samed Villa Restaurant tittade också på

Ko Samet, Rayong Province
Ko Samet, Rayong Province
 
Ko Samet, Rayong Province
Ko Samet, Rayong Province
 

Besökt Samed Villa Restaurant? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt