Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beddingeglassen”
Omdöme om Beddingeglassen

Beddingeglassen
Rankad som nr 2 av 6 Restauranger i Beddingestrand
Restauranginformation
Omdömet skrevs 12 juli 2021 från mobil enhet

Glass som smakar mycket. De hemmalagade glasstrutarna är väldigt goda. Vissa sorters glass hade tagit slut vilket var lite trist.

Datum för besöket: juli 2021
Tack 753eval
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Skriv ett omdöme.Omdömen (12)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

26 av 12 omdömen

Omdömet skrevs 14 november 2020 från mobil enhet

Stort urval av glass sorter och av tillbehör. Finns många olika varianter i strut och bägare. Värt ett besök om man är i närheten!

Datum för besöket: november 2020
Tack Jenmarand
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 26 augusti 2020 från mobil enhet

Bästa glasskiosken i Skåne.

Kiosken har ottoglass i alla smaker och storlekarna är väl tilltagna.

Priserna är helt acceptabla.

Observera att det kan vara lång kö, men det är helt klart värt besväret.

Finns parkering precis intill kiosken och det finns platser att sitta.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack bluearrowp
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 20 juli 2020

Alså Otto glass för mig är myed glass i stora lass. Men här var det lite glass och vilka priser sen 70 kr för 4 kulor o tillbehör rena rånet . Nä tacka o Hej för oss aldrig mer. Blir Åhus nästa gång där är det myed glass i stora lass

Datum för besöket: juli 2020
Tack 939bennyj
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 13 juli 2020 från mobil enhet

Kanonglass i stora våfflor.
Ett sortiment som slår det mesta.
Ett måste om du passerar och är glassugen.

Datum för besöket: juli 2020
Tack Kalle T
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.

Resenärer som tittade på Beddingeglassen tittade också på

Beddingestrand, Skåne län
Beddingestrand, Skåne län
 
Beddingestrand, Skåne län

Besökt Beddingeglassen? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.