Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Hotels.com
Booking.com
177 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-01-27
Destinia.com
160 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-01-21
Priceline187 US$
Expedia.com178 US$
travelup.com194 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (973)
Filtrera omdömen
973 resultat
Medlemsbetyg
563
285
76
29
20
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
563
285
76
29
20
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 973 omdömen
Omdömet skrevs 23 maj 2019 från mobil enhet

Sämsta Hotellet jag varit på..
Stämmer som alla skriver om frukost. Rummen..o allt.
Men herregud för middagen..Stående meny som dom kan kasta åt skogen.
Grillbuffen var ok..Resten skit..nästan 3 timmar tog det o käka deras 5 rätters.
Kommer defensivt aldrig åka dit mera.

Datum för vistelsen: maj 2019
Restyp: Reste med vänner
1  Tack 695patriks
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Servatur, Director de Relaciones con Clientes på Servatur Casablanca Suites & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 29 maj 2019
Google-översättning

Dear Patrik S,

Thank you for sharing your thoughts about Servatur Casablanca.

It is a pity we did not fulfilled your expectations in this regards. Rest assured that we will study the implementation of improvement actions takin into account your comments.

We would be delighted if you would honor us with another opportunity to convince you of our Servatur Hotels service and quality. Rember that our team is at your entire disposal 24/7 at casablanca@servatur.com

Kind regards,
Servatur Casablanca

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 maj 2019 från mobil enhet

Kan varmt rekommendera detta hotell som ligger en bit upp i backarna, men är så värt det! Fantastiska rum med de helt underbara sängar! Utsikten från balkongen är magisk!
Suverän frukostbuffé som har allt , färskpressad juice, omeletter, goda ostar och fräsch frukt! Servicen är toppenbra! Uppvärmd pool och en trevlig poolbar. Vi har varit på detta hotell flera gånger nu, och åker gärna tillbaka!

Datum för vistelsen: maj 2019
Restyp: Reste som ett par
1  Tack susannej637
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Servatur, Director de Relaciones con Clientes på Servatur Casablanca Suites & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 8 juni 2019
Google-översättning

Dear susannej637,

You don't know how happy we are to know that everything in Servatur Casablanca was to your liking!

We are glad to read that you enjoyed our fully equiped rooms, the views it offers and the wonderful service of our staff.

We hope to see you soon. Remember that we are always at your disposal at casablanca@servatur.com

Kind regards,
Servatur Casablanca

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 april 2019 från mobil enhet

Ett mkt bra hotell i Puerto Rico! Bra rum, med det mesta man behöver. Vi hade en "stor" balkong med bubbelpool, och det var en stor fördel (kanske inte bubbepoolen) men solen kom tidigare, till de balkongerna. Frukosten var väldigt bra! Fanns allt och lite till, färskpressad apelsinjuice och kaffemaskin! Det är en liten backe upp till hotellet, men det är få hotell i Puerto Rico som inte ligger "på en höjd"! Jag skulle gärna (och kommer att) bo här igen!

Datum för vistelsen: februari 2019
Restyp: Reste som ett par
1  Tack M4953PVpeters
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Servatur, Director de Relaciones con Clientes på Servatur Casablanca Suites & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 3 april 2019
Google-översättning

Dear M4953PVpeters,

First of all, thank you so much for taking the time in sharing your experience in Servatur Casablanca with us.

We are very happy to receive the highest score from you, because it means that everything has been to your liking. We are very pleased that both the room and the rest of our facilities have met your expectations. As you mentioned, some of our rooms have a larger terrace ideal for sunbathing. We are also glad that our varied breakfast buffet. As you will have seen first hand, we have several dishes both cold and hot, varied fruit, freshly made juices, etc..

We hope to see you again soon. We're so glad you're planning to come back! Remember that you can contact us 24 hours a day at casablanca@servatur.com

Warm regards,
Servatur Casablanca

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 mars 2019

Har varit tidigare i Puerto Rico och bodde då i närheten av det här hotellet och gillade läget, högt med fin utsikt.
Redan när jag bokade så ville jag ha ett rum högst upp på den sidan som vetter mot havet, vilket vi också fick.
Vi fick ett mycket trevligt och informativt bemötande vid incheckningen samt ett glas Cava. Incheckningen gick smidigt och vi var snabbt uppe på rummet.
Rummet var rymligt med ett väl fungerande pentry och en stor balkong med bubbelbadkar. Sängarna var separata men mycket sköna, badrummet var ganska ordinärt med dusch.
Städningen får högsta betyg och städerskan tog även hand om disken.
Frukost matsalen kändes lite öde ibland förmodligen beroende på att många gäster gjorde egen frukost eller att vi var tidiga i matsalen, annars var utbudet och kvaliteten bra och personalen positiv och snabb.
Vi provade även spa avdelningen som man fick reservera men kostade inget extra och den var avkopplande och trevlig med en bassäng med olika bubbelalternativ, det fanns även bastu och duschar samt ett utbud av olika behandlingar som man fick betala för.
Det finns dock några förbättringsmöjligheter, möblerna i receptionen skulle behövas byta ut, kändes inte helt fräscha likaså så skulle det inte skada om de stoppade möblerna på rummet blev tvättade. När man duschade så rann vattnet ut på badrumsgolvet beroende på för dålig lutning, för låg kant eller för klena rör.

Rumstips: Rum högre upp är tystare, rum på vissa våningar har riktigt stora balkonger (altaner)
Datum för vistelsen: februari 2019
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack janne1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Servatur, Director de Relaciones con Clientes på Servatur Casablanca Suites & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 19 mars 2019
Google-översättning

Dear janne1,

Thank you so much for taking the time to share your experience at Servatur Casablanca.

We value a lot our guests’ comments as it is an important source of continuous information that is very useful for us to improve our facilities and services following their wishes and preferences. For this reason, we are really glad to know that our facilities fit you and you enjoyed them. About the wellness center, the access to the spa is completely free for our clients and also the entrance to the gym and the parking (but the last one is subject to availability). As you have already mentioned, our rooms are fully equipped with everything you can need to make you feel at home. About our beds, are not double but as you said, they are truly comfy. The rest of our guest is one of the most important aspects for us. Regarding the comments abour the recepcion area and the showe, rest assured we have taken note to study the implementation of improvable actions. Regarding our staff, thank you very much for your kind words. This works as a huge motivation for Servatur staff to keep improving every day.

We hope you had a nice return to home. In the name of all Servatur Casablanca staff, we hope to have the chance to welcome you back. Please keep in touch with us through this email address: casablanca@servatur.com. It would be such a pleasure for us to help you in everything we can.

Warm regards from the south of Gran Canaria,
Servatur Casablanca

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 februari 2019

Trevligt hotell och bra personal, dock lite lång väntan på mat vid poolbaren men men man har ju semester ;-).
Lugnt och skönt trots närheten till nattlivet.
Ligger ganska högt upp men att gå ner är inga problem och taxi upp som kostar ca 2.40 euro.

Datum för vistelsen: februari 2019
Tack Malte2012
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Servatur, RECEPCIONISTA på Servatur Casablanca Suites & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 27 februari 2019
Google-översättning


Dear Inspire117411,

Thank you so much for taking the time to share your experience at Servatur Casablanca.

Comments like yours help us every day to keep improving. Rest assured we have taken notes of your comments. We are currently working to solve this as soon as possible.

We are happy to know you enjoyed our facilities and you had a good experience in our hotel. We would love to see you again soon

Do not hesitate to contact us if you need it at casablanca@servatur.com. We are always at your disposal.


Kind regards from Gran Canaria,
Servatur Casablanca

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen