Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
Det finns liknande hotell tillgängliga.
Visa alla
Susanne
Trelleborg, Sverige

Högt uppe på berget…

Omdöme om Hotel Altamar
4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 4 feb. 2024från mobil enhet
Högt beläget med en vidunderlig utsikt har man här en mycket bra semester. Bra all-inclusive och fin ala carte. Två uppvärmda pooler, 28 grader, och stora soldäck med gott om solsängar. Gratis buss från hotellet till både strand och Puerto Rico. Stor fin altan och rymliga rum. Vi är mycket nöjda, kan rekommenderas.
Datum för vistelsen: februari 2024
Resetyp: Reste som ett par
Ser du något problem med det här omdömet?
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Guest Experience Altamar, VentasHotel Altamar, svarade på det här omdömet
Svarade 5 feb. 2024
Dear Meander00434887503,
Thank you for taking the time to write in your lovely feedback following your stay at Altamar Hotel.
I´m pleased to read you enjoyed the fantastic views from our facilities, and to hear you found the food, pool and room to be up to your standards.
Your kind comments will be sent to the relevant departments, as I´m sure they will be pleased to read of your experience.
Once again, I´d like to thank you for comments. We would be delighted to have the opportunity to welcome you and your family back in the near future.
Kindest Regards,
Elena Diaz
Guest Experience Manager.
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Förteckningarna över bokningserbjudanden för varje verksamhet tar hänsyn till den ersättning som våra partner betalar till oss. Priserna som visas kan vara för olika rumstyper. De priser som visas är de lägsta tillgängliga, vilket motsvarar den billigaste tillgängliga rumstypen, som tillhandahålls av våra partner vid tidpunkten då användaren söker.
Hotell i närheten
2 719 kr
Helt återbetalningsbar
Ingen förskottsbetalning krävs
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    2 719 kr
  • Algotels
0.6 km från Hotel Altamar
Kostnadsfri parkering
Pool
3 506 kr
2 595 kr
Helt återbetalningsbar
Ingen förskottsbetalning krävs
  • Hotels.com
  • Algotels
  • Expedia.com
    2 595 kr
0.2 km från Hotel Altamar
Pool
Restaurang
758 kr
Helt återbetalningsbar
  • Hotels.com
  • Algotels
  • Expedia.com
    758 kr
0.4 km från Hotel Altamar
Pool
Restaurang
1 245 kr
  • Hotels.com
  • Algotels
  • Booking.com
1.4 km från Hotel Altamar
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Bli belönad med One Key
  • Expedia.com
    994 kr
  • ZenHotels.com
    888 kr
  • Algotels
0.7 km från Hotel Altamar
Pool
Restaurang
Bli belönad med One Key
  • Algotels
  • ZenHotels.com
    714 kr
  • Expedia.com
    804 kr
1.3 km från Hotel Altamar
Kostnadsfri parkering
Pool
Bli belönad med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    582 kr
  • Algotels
1.4 km från Hotel Altamar
Pool
Bar/lounge
Chill out Vistaflor Puerto Plata con vistas al mar
Bli belönad med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    438 kr
  • Expedia.com
    571 kr
0.7 km från Hotel Altamar
Pool
Bli belönad med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    753 kr
  • Expedia.com
    800 kr
0.9 km från Hotel Altamar
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Visa fler hotell i Puerto Rico
Omdömen (2 649)
Filtrera omdömen
2 649 resultat
Medlemsbetyg
1 049
924
424
147
105
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
1 049
924
424
147
105
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 2 649 omdömen
Omdömet skrevs 8 januari 2024 från mobil enhet

Pinsamt ving att ni rekommenderar detta hotell.

Så skitigt, äcklig mat och otrevlig personal.

Hoppas att ni plockar bort hotellet från era resmål så ni slipper förstöra flera semestrar för familjer framåt.

Nu låter jag som en bitter människa men så är inte läget men är så fruktansvärt besviken att jag måste varna andra.

Tack Ving

Datum för vistelsen: januari 2024
Restyp: Reste med familjen
1  Tack Mikael H
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Guest Experience Altamar, Ventas på Hotel Altamar, svarade på det här omdömetSvarade 5 februari 2024
Google-översättning

Dear Mikael H,
Thank you for taking the time to write in your review following your stay at Altamar Hotel.
I was very sorry to read that we did not meet your expectations on this occasion. I have shared your feedback with our Management Team to allow them to take this on board and take the remedial action where appropriate.
Once again, please accept my apologies for any disappointment caused during your visit.
I do hope that we can have the opportunity to welcome you back one day.
Kind regards,
Elena Diaz
Guest Experience Manager.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 december 2023

Fina lägenheter och utmärkt servis i receptionen. Buffen var ok på frukost och lunch men dålig på kvällen, servitörerna behandlade allinclusive- gästerna som luft trots att dom fick dricks.
Dålig städning, jättedammråttor under sängen.

Rumstips: Ta a'la carte på kvällen eller ät ut. Fina lägenheter men ta med skurtrasa.
Datum för vistelsen: november 2023
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Cruiser20245285256
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 6 juni 2023 från mobil enhet

På resa med flickvännen och blev mycket positivt överraskade! Bra och gratis förbindelse med buss mellan hotell och strand. Hade bokat begränsad havsutsikt men fick en utsikt som Inter var begränsad vilket var ett stort plus. Mycket trevlig personal

Rumstips: Ligger högt upp, mindre bra för personer som har svårt att gå i backar
Datum för vistelsen: mars 2023
Restyp: Reste som ett par
Tack Q4192JOJ
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 29 mars 2023

Jag skriver en recension här eftersom Ving inte tog in mitt omdöme på sin sida.

Altamar var ett ordinärt hotell om man står ut med backhissarna som tar en upp och ner, i ravinen.
Väldigt svårt att hitta till rummet i labyrinterna.

Det fanns en stor och fin ute plats med solstolar, bord och parasoll.
Det blev väldigt varmt på rummen efter att solen stod på hela dagen och någon AC fanns inte , endast ett par takfläktar som vispade runt.

Hyfsade sängar men städningen var lite si och så.
Frukost buffen var bra med mycket att välja på.

Vi bokade en lägenhet med havsutsikt, den fanns om du tittade snett över grannens uteplats, tittade du rakt fram så fick du se hur man bygger hotell i Spanien.

Falsk marknadsföring av Ving , vill du få havsutsikt så ska du boka på vänstra sidan av hotellet.
Lägenheter typ. A och C

Rumstips: Välj lägenheter typ A och C
Datum för vistelsen: mars 2023
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Palmis56
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 13 februari 2023 från mobil enhet

Tyckte inte riktigt det levde upp till förväntningarna. Åkte all inclusive . Ingen större variation på maten, kändes som man såg ner lite på våra all inclusive gäster, fick ej sitta vid vissa bord. En viss typ av glas. En hiss som man fick vänta på i evighet. Dock otroligt vacker utsikt att det var brant visste vi men inget för rörelsehindrade.

Datum för vistelsen: februari 2023
Restyp: Reste med vänner
Tack daniel e
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen