Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Europa köpcentra Puerto Rico ”

Restaurante Toro Bravo
Boka bord
2
tis 29/9
20:00
Rankad som nr 9 av 208 Restauranger i Puerto Rico
Certificate of Excellence
Prisklass: 7 US$ - 47 US$
Kök: Spanskt
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 21 februari 2020 från mobil enhet

VILKET trevligt ställe! God mat, MKT mat och otroligt härlig personal. "Döpte" min otroligt "ointresserad av fotboll" son till "Zlatan" förmodligen pga tatueringar skulle jag tro. Men hur som helst, jättebra matställe med BRA mat. Åt Oxfilé och ville ha den "well done", vilket de lyckades med till 100% UTAN att köttet blev torrt! Stor eloge till kocken den kvällen

Datum för besöket: februari 2020
Tack Safari25976038916
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (1 846)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 1 846 omdömen

Omdömet skrevs 14 januari 2020 från mobil enhet

Efter ha varit hos grannen mitt emot så hade jag lovat att ge dom en chans med. Väl sagt och gjort steg vi in. Bra bemötande vilket är förväntat. Maten gick började komma in extremt snabbt och vi var helt okej med detta, vi tog 2 förätter som var sådär.. såg bra ut men smakade lite för lite. När varmrätterna kom in fick 2 utav oss mat som utannonserat och beställt ... bra kött och bra smaker dock fick jag min oxfilé well done när jag ville ha den medium. Annars var vi nöjda.. bra efterrätt och väldigt uppmärksam personal höjde upp betyget. Mitt tips. Gå till grannen om ni endast ska välja en el guitierra tror jag de hette. Den var topp klass

Datum för besöket: januari 2020
Tack georges k
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 januari 2020

Superbra service och trevlig personal. Mycket god mat och mycket mat. Lugn och trevlig stämning i restaurangen, rent och fräscht.

Datum för besöket: december 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Maria E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 januari 2020 från mobil enhet

Beställde fiskrätt som knappt var ätbar, påtalade detta och då blev personalen otrevlig och inkastaren bara skrattade åt oss när vi gick därifrån.

Datum för besöket: december 2019
1  Tack MZ1801
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 december 2019 från mobil enhet

Bra mat bra service. Dyrt. Riktigt bra nötkött. Mört och fint. Utsökt umami. Har besökt flera ggr under flera år

Datum för besöket: december 2019
Tack Peter J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurante Toro Bravo tittade också på

Puerto Rico, Gran Canaria
Puerto Rico, Gran Canaria
 
Puerto Rico, Gran Canaria
Puerto Rico, Gran Canaria
 

Besökt Restaurante Toro Bravo? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt