Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vare sig bra eller dåligt.”
Omdöme om El Gaitero

El Gaitero
Rankad som nr 11 av 207 Restauranger i Puerto Rico
Certificate of Excellence
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 22 februari 2020 från mobil enhet

Brukar besöka denna restaurang då vi är i PR. Maten är vare sig bra eller dålig. Inredning och personal är helt ok.

Datum för besöket: februari 2020
Tack Herodes189852
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (1 464)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 1 464 omdömen

Omdömet skrevs 7 februari 2020 från mobil enhet

Ett trevligt ställe att besöka med god mat och goda viner till humana priser. Trevlig personal med det där lilla extra! Vill man äta där efter kl 20.00 så rekommenderas att boka bord.

Datum för besöket: februari 2020
Tack saranisse
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 januari 2020

Mexican coffee är ett måste för oss varje gång vi är i Puerto Rico. Att personalen spexar till det hela gör bara besöket där ännu bättre!

Datum för besöket: januari 2020
Tack SusannSu
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 januari 2020 från mobil enhet

Grymt käk och riktigt bra och lyhörd personal! Stark rekommenderat! Ät kött och ta efterrätt .. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 i betyg

Datum för besöket: januari 2020
Tack georges k
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
fangelf, Owner på El Gaitero, svarade på det här omdömetSvarade 13 januari 2020
Google-översättning

Thank you very much for your time in our restaurante
Regards from my Ramon

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 december 2019 från mobil enhet

Trevligt bemötande och väldigt bra kött! Vinlistan hade några guldkorn och servitörerna var kunniga.

Datum för besöket: december 2019
Tack 87sirith
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på El Gaitero tittade också på

Puerto Rico, Gran Canaria
 
Puerto Rico, Gran Canaria
Puerto Rico, Gran Canaria
 

Besökt El Gaitero? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt