Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utmärkt restaurang!”
Omdöme om Cosi Come Sei

Cosi Come Sei
Rankad som nr 7 av 207 Restauranger i Puerto Rico
Certificate of Excellence
Kök: Italienskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Romantiska möten, Särskilda tillfällen
Middagsalternativ: Middag, Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 1 februari 2020

Vi var där två gånger under vår veckolånga vistelse i Puerto Rico. Första gången år vi en underbar lammrätt och andra gången risotto. En restaurang som vi gärna rekommenderar! otroligt vällagad, god mat och trevlig personal! Reservera bord!

Datum för besöket: januari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack eleonor807
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (1 519)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 1 519 omdömen

Omdömet skrevs 14 januari 2020 från mobil enhet

Inga inkastare och inga menyer på 16 olika språk. Istället får du kvalitet och service i toppklass. Tyckte synd om folk som satt på restaurangerna bredvid...

Datum för besöket: januari 2020
Tack 734leifc
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 januari 2020 från mobil enhet

Mysig liten italiensk restaurang mitt i ett gammalt köpcenter. Fullbokat jämt. Boka bord så slipper du bli besviken. Toppenmat. Tre starters och en huvudrätt rekommenderades. Allt var gott. Fantastiskt värdskap. Den gulliga ägarinnan skar köttet åt mig när hon såg min brutna arm. Det tackar jag extra mycket för.

Datum för besöket: januari 2020
Tack BirgittaK374
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 december 2019 från mobil enhet

Mysig liten italiensk restaurang med mycket trevlig personal. Väldigt goda italienska rätter och de bjöd på för- och efterdrink och en mellanrätt. Prisvärt. Passar dock inte för rökare då det inte finns plats att gå undan utan att stlra andra gäster. De har också fel i menyn och serverar chokladfondant fast vi beställde chokladsuffle.

Datum för besöket: december 2019
Tack Segerz
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 december 2019 från mobil enhet

Mycket bra mat och trevlig personal. Åt det servitören rekommenderade som kvällens mat . Det var lamm som smakade sagolikt.
Gott vin och trevlig miljö.

Datum för besöket: december 2019
Tack helenlindvall
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Cosi Come Sei tittade också på

Puerto Rico, Gran Canaria
 
Puerto Rico, Gran Canaria
Puerto Rico, Gran Canaria
 

Besökt Cosi Come Sei? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt