Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
8 personer tittar på det här hotellet
Expedia.com
119 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-01-30
Hotels.com
119 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-01-30
Agoda.com
108 US$
Se erbjudande
Booking.com117 US$
Priceline123 US$
travelup.com140 US$
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 794)
Filtrera omdömen
1 794 resultat
Medlemsbetyg
927
578
174
69
46
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
927
578
174
69
46
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 1 794 omdömen
Omdömet skrevs 21 december 2019

Jättestor balkong, bra städning och personal. Jag har bara plus att säga om detta hotell. Vi bodde på våning fem och hade sol från ca 09:30 till 16:30. Bilden visar kvällsutsikt från vår balkong. Här återkommer vi säkert.

Datum för vistelsen: december 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack Lillemor D
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Servatur, Guest Relations Manager på Servatur Terrazamar & SunSuite, svarade på det här omdömetSvarade 21 december 2019
Google-översättning

Dear Lillemor D,

Thank you very much for sharing your experience at Servatur Terrazamar & Sun Suite.

We are very grateful for your kind words, both for our hotel and our service and the friendly and professional treatment of our staff, without a doubt, who have enjoyed your vacation is a great reward for our work.

We will be happy to welcome you again, remember, we are at your disposal uninterruptedly with any questions or clarifications you wish to make.

Kind regards,
Servatur Terrazamar & Sun Suite.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 januari 2019

Rent och trevligt lägenhet med de nödvändigaste för att laga enkel mat. Bra och riklig frukost. Nära till köpcenter och restauranger. Trevlig personal. Lätt och gratis att parkera , det gick bra både inne i hotellet eller på gatan. Vi hade bil hela veckan vi bodde där.
På vardagarna kunde det vara en del ljud från byggen runt om. Vi stördes dock ej.

Datum för vistelsen: december 2018
  • Restyp: Reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack mariethee2017
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Servatur, Guest Relations Manager på Servatur Terrazamar & SunSuite, svarade på det här omdömetSvarade 17 januari 2019
Google-översättning

Dear mariethee2017
We would like to thank you for sharing your experience in Servatur Terrazamar & Sun Suite with the other clients and with us.
We want to thank your kind words towards our staff, service and facilities, as you comment the proximity of Servatur Terrazamar & Sun Suite to the main restaurant and shopping area of Puerto Rico makes our hotel a good option to enjoy your holidays.
We want to welcome you and your family again, that is why we put ourselves at your disposal if you wish.
Kind regards
Servatur Terrazamar & Sun suite.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 januari 2019

Trodde aldrig jag/vi skulle bo i en lägenhet som ligger på en sluttning. Utförsbacke till stranden 1400 meter och lika mycket uppför tillbaka till lägenhetshotellet. Det gick jättebra :) Det var bara att ta taxi tillbaka. 2,9 Euro.

Vi hade tillgång till 3 pooler och förmodligen var många hemma och julstädade när vi var där 8--12/12 2018 för vid poolen högst upp var det glest med besökande (uppvärmd till 23 C-grader)
Wi-Fi fungerade utmärkt. Vi körde Canal Digital Play-tjänsten via datorn och Wi-Fi och även det fungerade utmärkt.

Lägenheten var bra och välplanerad med stor, stor, stor balkong (nr 1517) våning 5 i huvudbyggnaden. Vi önskade oss dock lite mer utrustning i köket som till exempel ytterligare skålar för sallad, grönsaker och frukt.
Återvänder gärna hit.

Datum för vistelsen: december 2018
1  Tack Birgitta O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Servatur, Guest Relations Manager på Servatur Terrazamar & SunSuite, svarade på det här omdömetSvarade 3 januari 2019
Google-översättning

Dear bitgittao931
First of all, thank you very much for taking part of your time in sharing your experience at Servatur Terrazamar & Sun suite.
We are pleased to see that you have enjoyed your stay with us and that you have found our facilities to your liking, the comfort of our rooms and the geographical situation of the complex, together with the friendly treatment of our staff, make Servatur Terrazamar & Sun Suite the ideal place to enjoy Gran Canaria and Puerto Rico.
We will be happy to welcome you and your family back, which is why we put ourselves at your complete disposal, 24 hours a day, 7 days a week.
Kind regards
Servatur Terrazamar & Sun suite.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 november 2017

Vi köpte en restresa och blev tilldelad Terazzamar. Fick en fin 2rok lägenhet mitt i dalen med stor veranda och bra inrett. Sol hela dagen då det låg mitt i dalen. Gratis internet. Nära till köpcentrum. Bara att ta hissen 6 våningar ner och sen 200 meters promenad.

Rumstips: Bodde på plan 6 rum 618
Datum för vistelsen: november 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Läge
    • Rum
    • Service
2  Tack P-O M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
pilarderada, receptionist på Servatur Terrazamar & SunSuite, svarade på det här omdömetSvarade 29 november 2017
Google-översättning

Dear P -O M,
Thank you so much for sharing your enjoyable experience at Servatur Terrazamar & Sun Suite.
We really appreciate your kind words regarding our facilities. Comments like yours help us every day to keep improving. Thank you for your wonderful comments.
We are happy to know to know that you enjoyed your holidays at Servatur Terrazamar & Sun Suite. Should you wish to make your next booking with us, please feel free to contact us via email terrazamar@servatur.com or sunsuite@servatur.com

Best regards,
Servatur Terrazamar & Sun Suite.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 november 2017

Bra sängar bra kuddar bra läge för besök på strand och tex köpcenter och mat ställe ej många trappor.Vi hade frukost den var ganska enkel men det fanns både ägg bacon te ost flingor pålägg frukt vita böner

Datum för vistelsen: november 2017
Restyp: Reste som ett par
2  Tack rolfk185
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
pilarderada, receptionist på Servatur Terrazamar & SunSuite, svarade på det här omdömetSvarade 22 november 2017
Google-översättning

Dear Rolf K,
Thank you for sharing your kind comments about us! It is great to read that you had a pleasant stay with us. Our guest's opinions are very beneficial to us as they help us to provide an excellent service.
As you mentioned, our location is great for visits to the beach, shopping, dining and relaxation! Thank you for your beautiful comments.
We look forward to welcoming you back at Servatur Terrazamar & Sun Suite. Please, feel free to contact us at sunsuite@servatur.com if we can do anything for you.
Very kind regards,
Servatur Terrazamar & Sun Suite.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen