Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“bien situé sur st-jo”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
6 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Semesterhus -
2 sovrum, 1 badrum, för 6
Saint-Joseph, Arrondissementet Saint-Pierre

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 6 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

fabicol
Toulouse, Frankrike
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 8 maj 2017 för en vistelse i april 2017
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: april 2017
Din ålder 50-64
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GoPlaces5 ...
1 omdöme
Omdömet skrevs 16 november 2016 för en vistelse i oktober 2016
Google-översättning

Datum för vistelsen: oktober 2016
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: tout est parfait
Gillade minst: riena redire
Resegrupp: Avec mes amis
Din ålder 50-64
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Äldre resenärer Familjer med småbarn
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
nov 17 2016
Merci beaucoup Marie Luce pour votre avis. C'est très encourageant pour moi et j'en suis flattée. Je fais mon possible pour que les personnes qui ont payé un billet d'avion très cher et qui me font confiance, ne soient pas déçu. Dommage, que les letchis n'étaient pas encore au RDV.
Pour ma part, Je garde de vous un excellent souvenir. Peut être qu'un jour à mon tour, je viendrais découvrir votre région et à ce moment là je me ferais un plaisir de venir vous saluer.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
ingridpar
Ivry-sur-Seine, Frankrike
1 omdöme
Omdömet skrevs 24 mars 2015 för en vistelse i augusti 2014
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2014
Resegrupp: En famille avec jeune(s) enfant(s)
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
mar 26 2015
Merci beaucoup Ingrid pour ton avis. Je garde un excellent souvenir de ta petite famille. Le bonjour de Saint Joseph à toute la petite famille sans oublier ton père et ta mère.
Solange et Francois
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
loueliaga
Saint-Michel-en-l'Herm, Frankrike
2 omdömen
Omdömet skrevs 20 januari 2015 för en vistelse i december 2014
Google-översättning

Datum för vistelsen: december 2014
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade minst: dommage qu'on accède à la terrasse par une marche, ce qui rend ce logement inaccessible aux personnes à mobilité réduite.
Resegrupp: En famille avec jeune(s) enfant(s)
Din ålder 25-34
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Kompisresa Äldre resenärer
Familjer med småbarn Större grupper
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jan 21 2015
Merci pour votre avis. Vous avez été des locataires fort agréables aussi, et nous sommes heureux de vous avoir connus. Restez comme vous êtes, ne changez rien. Vous serez toujours les bienvenus.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
elenfoiro
Choisy-le-roi, Frankrike
2 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 20 december 2014 för en vistelse i september 2014
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2014
Resegrupp: Avec mon époux(se) / partenaire
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt