Omdömen (1 869)
1 869 resultat
611 av 1 869 omdömen
Omdömet skrevs 20 juli 2019 från mobil enhet

Precis avslutat en vecka på detta hotell. Vi hamnade i nybyggda delen så rummet var inget att klaga på. Maten däremot är inget jag kan rekommendera. Enformigt och smaklöst. Tråkigt när det inte fanns pizza slices mm i poolbaren. Trodde först jag hamnade på barnbuffén med fiskpinnar och korv. Vi gick ut och åt middag dom flesta dagarna. Stranden är stenig så svårt att bada där. Området runt är supermysigt med många trevliga restauranger. Överlag fungerar detta som budgetalternativ men ha inte för stora förväntningar.

Datum för vistelsen: juli 2019
Tack Jimmy N
SUNSHINERHODES, Guest Relations Manager på Sunshine Rhodes Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 22 juli 2019

Dear guest,

Thank you for your recent stay and taking the time to write this review.

We are happy to hear that you had a great time here at Sunshine Hotel.
Glad that you enjoyed most parts of the hotel and thank for for your comments.
Food is a subjective matter; we also get many good reviews from our clients.

We hope to have the pleasure to accommodate you next time again.

Omdömet skrevs 25 juni 2019

Rummen helt ok lite slitna men trivsamma. Med fantastisk utsikt över hav ,strand och poolområdet. Lugnt läge utan störande trafik, flygtrafik förekommer över området.
Väldigt barnvänligt med jättefina pooler.

Datum för vistelsen: maj 2019
1  Tack Resort18760162845
SUNSHINERHODES, Guest Relations Manager på Sunshine Rhodes Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 26 juni 2019

Dear guest,

Thank you for spending your time to share your recent experience
with us.

We are very pleased to hear you found our staff helpful, friendly and efficient;
we will share your comments with our team.
Sunshine Hotel is a child-friendly hotel with many facilities for children, located near the beach.

We thank you for being our guest and hope to welcome you soon back again.

Omdömet skrevs 22 juni 2019 från mobil enhet

Det som gör hotellet bra är poolerna, närheten till stranden och att det är nära till livet utanför murarna när man blir trött på all-inclusive-livet.
Maten är i stort samma under måltiderna, väldigt lite variation.
Rummen är rätt slitna, städningen är dålig och det används väldigt mycket plast till allt. Papperskorgar är det få av, så det ligger plastmuggar, plastbestick och annat lite här och där i området.
Skulle kunna vara ett bra hotell om de rustade upp stället och även om de styrde upp maten.
För barnfamiljer är det säkert ett bra hotell iom att det i stort sett finns allt.
Enligt dem själva är det ett 4-stjärnigt hotell, men standarden är 3-stjärnigt (som även Ving klassat det som) enligt våra krav/önskemål.

1  Tack TanJoh
SUNSHINERHODES, Guest Relations Manager på Sunshine Rhodes Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 24 juni 2019

Dear guest,

We would like to thank you for your recent stay and for taking the time
to share your review with us.

Taking your comments in account, we will improve our services, offered to our
guests, so they will have the best experience in our hotel.

We are happy to read you enjoyed our location with our pools and beach.

We would be very happy to accommodate you next year again.

Omdömet skrevs 20 juni 2019

skit hotell alla personer i recensionen är tykna ving som vi åkte med är också tykna och skyddar hotellet när dem är tykna mot våra barn och vi skyddade dem men då blir vi hotade att bli kickade ur hotellet. Nu blir vi konfronterade att behövde skriva på ett papp
er för att vi sa vad vi tyckte och Maten smakar skit och alla läsker smakar vatten. Skulle jag berätta hela storyn det skulle ta ett 1 år att skriva. Åk inte hit om du vill ha en lugn resa och ha en fantatisk resa åk någon annanstans då.

Tack Gustavadolfsson
Omdömet skrevs 18 juni 2019

Har varit här 2 veckor med en 8åring och hans mormor. Lekledarna och underhållarna är helt magiska med barnen (och vuxna). Inte haft en tråkig stund. Övrig personal är otroligt trevliga och hjälpsamma om de behövs något. Vill man ha party så erbjuder dom en party tour in till faliraki för 15 euro. Och de e så värt det. Jag åker tillbaka inom kort, så detta kan jag verkligen rekommendera. / Fredrik

1  Tack Fredrik E