Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Omdömet skrevs 11 augusti 2017

Läget på hotellet är riktigt bra, städningen är också toppen.
Frukosten är klart godkänd med hyggligt mycket att välja på.
Personalen är vänlig och hjälpsam (med något undantag).
Men hotellet börjar se slitet ut här och var och underhållet generellt är något eftersatt.
Badrummen är oerhört mörka och att duscha stående i badkaret är en klar säkerhetsrisk. Avkalkning av duschmunstycken hade också behövts.

Att man 2017 har mage att ta Euro 8 per dag för wifi är en skandal och något som helt enkelt gör en förbannad.
Gå i stället in på närmaste bar eller restaurang och ta en öl och avnjut denna och deras gratis wifi (finns många bara några meter ifrån).
Jag kan också tycka att det är märkligt att man tar Euro 3 per dag för solstolarna på gräsmattan medan de är gratis runt poolen.
Att man tar betalt i sanden vid vattnet kan jag möjligen köpa.

Nej 4 stjärnor har inte detta hotellet, tre möjligen.
Men trots det så får man högt betyg för läge, städning och servicen annars.

Datum för vistelsen: augusti 2017
4  Tack tulpaner00
Omdömet skrevs 17 maj 2017

Jättefint och rymligt rum, med en terassliknande balkong åt tre väderstreck. Jättefin utsikt över poolområde och havet på ena sidan och ut mot gatan åt andra hållet. God frukostbuffé, bra städning. Minus för hårda madrasser och att de tar betalt för solbäddarna på stranden.

Datum för vistelsen: maj 2017
  • Restyp: Reste med familjen
Tack AnnO1097
Omdömet skrevs 9 juli 2015

Nyrenoverat rum på 4:e våningen. Luktade t o m nytt när vi kom till hotellet. Väldigt fräscht med gudomlig utsikt över hela stället. Fint poolområden med gröna växter. Restaurangen hade hög service med vänlig personal. Allt var bara perfekt!

Rumstips: På fjärde våningen hade de renoverat inte börjat än på tredje våningen. Vet ej hur de var på de andra våningarna.
Datum för vistelsen: juni 2015
2  Tack Irene N
Omdömet skrevs 29 juni 2015

Vi bodde på våning 4 som var helt nyrenoverad. Fint rum med utmärkt utsikt över poolområde samt havsutsikt.
Frukost godkänd buffé.
Väldigt trevlig personal i hela hotellet.
Bra läge med nära till hav och restauranger.

Datum för vistelsen: juni 2015
Restyp: Reste med vänner
2  Tack Blundin56
Omdömet skrevs 30 maj 2015

Vi har bott här tidigare men nu har det förändrats helt.Ingen luftkonditionering förrän 1 juni, på deras egna hemsida maj-september stort minus.
Restaurangen var utbyggd men inte till ett plus, lite att välja på vid måltiderna.
Städerskorna ok. Definitivt inte 4 stjärnor längre utan ett bättre 3 stjärnigt.

Datum för vistelsen: maj 2015
2  Tack bagarn2014