Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
Det finns liknande hotell tillgängliga.
Visa alla
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (290)
Filtrera omdömen
290 resultat
Medlemsbetyg
212
55
13
5
5
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
212
55
13
5
5
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 290 omdömen
Omdömet skrevs 22 juni 2019

Ett litet men mycket familjevänligt hotell med mycket hjälpsam personal. Extra plus för att det finns hiss, AC samt mycket bra Wifi tillgång i hela hotellet som inte kostar extra. Kommer garanterat fler gånger.

Datum för vistelsen: maj 2019
Tack Madeleine J
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
SundayHotelRhodes, Ιδιοκτήτης på Sunday Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 13 juli 2019
Google-översättning

Thank you for your kind comments! You are always welcome at Sunday Hotel and we would be happy to see you here again.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 juli 2018

Superfint och fräscht, bokade detta efter att inte ha trivts på ett annat hotell. Fick en stor lägenhet som var helt nyrenoverad, balkong som var mot baksidan vilket var skönt. Super fint och förtjänar fler än 3 stjärnor. Lugnare än en del resorts och hyfsat nära till stranden. Fräscha allmänna duschar och toaletter som man kan använda efter utcheckning och dem erbjuder i mån om rum att du kan få ha kvar väskorna i ditt rum eller annat rum mot en liten summa, annars gick det bra att förvara dem i receptionen. SUPER trevlig personal som var jätte välkomnande. Städerskorna var också super!
Mjuka och sköna sängar! Två ACn varav en i sovrummet och en i vardagsrummet/köksdelen. Det fanns vattenkokare, stekplatta, kaffebryggare, glas, porslin och bestick.

Rumstips: Rum som inte är mot poolen upplevde jag var skönt och lugnt. Även bra isolerat i överlag.
Datum för vistelsen: juli 2018
  • Restyp: Reste som ett par
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack 447rebeckaj
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 25 augusti 2017 från mobil enhet

Enkelt men trevligt hotell i lugnt område. Bra rum med AC och fungerande Wi-fi! Liten pool med solstolar där det alltid fanns plats! Bra mat i poolrestaurangen och mycket trevlig personal! Nära till välsorterad supermarket och 500-600 meter till bra klapperstensstrand med stort utbud av restauranger. Vi kan varmt rekommendera detta hotell till dig som vill ha en lugn semester på Rhodos. Större utbud av allt finns i Rhodos stad som du tar dig till med buss på endast 15 minuter!

Datum för vistelsen: augusti 2017
Restyp: Reste med familjen
Tack carlerikh2017
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 24 juli 2017 från mobil enhet

Jättemysigt hotell och fina och fräscha rum. Alla i personalen var trevliga och hjälpsamma med allt. Mycket bra service.
Det var cirka 600 meter till stranden men det var det värt. Pool och en liten barn pool.
Very nice and clean hotel. Very happy and good service , highly recommended.

Datum för vistelsen: juni 2017
Restyp: Reste med familjen
Tack Jennie D
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 8 juli 2017 från mobil enhet

Fantastiskt fint och rent hotell.
Sköna sängar, fantastisk mat. Svårt att ta in att det "bara" är tvåstjärnigt.
Personalen är otroligt trevlig och hjälpsam! Sköna sängar, vattenkokare och kaffebryggare i rummet

Datum för vistelsen: juli 2017
Restyp: Reste som ett par
Tack Mia S
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen