Vi har bott på flera 5-stjärniga hotell med all inklusive de senaste åren och ger utifrån dessa erfarenheter detta hotell endast medelbetyg.
Standarden på rummet, ett familjerum med havsutsikt var mycket bra, utsikten över havet värd att betala för. Allt fungerade bra med städning och handdukar. Men nog borde vatten och åtminstone alkoholfria drycker finnas i minibaren på ett hotell som anser sig vara 5-stjärnigt. Samma snålhet märktes i baren och vid måltiderna. Vi upplevde det som att kaffe, vatten, öl och vin serverades mycket motvilligt, hände aldrig att någon serveringspersonal erbjöd påfyllning. Tyvärr noterade vi också en skillnad i hur vi som hade AI blev bemötta och hur extra trevligt de gäster som inte hade det behandlades. Personalen verkade ha glömt bort att vi redan hade betalt för oss i förskott. Vi har aldrig mött den attityden tidigare. Maten var bra, varierad och vällagad. Jämfört dock med tidigare hotell vi bott på fr.a i Turkiet dock väldigt sparsamt när det gäller snacks. Kanske är allt detta ett uttryck för den grekiska ekonomiska krisen, men ett leende är ju ändå gratis.
Stranden, poolerna, tillgången på solstolar var bra. Vacker trädgård, synd att man inte kan sitta ute och äta. Animationteamet gjorde sitt bästa, men tänk så trevligt det varit med dans till levande musik fler än en kväll eller varför inte karaokekväll.
Vi hade en bra vecka på Olympic Palace, men vi tycker inte att vi fått valuta för pengarna.