Stor och trevlig men sliten anläggning som skulle behöva en uppfräschning. Trevligt poolområde vid trädgården. Badlandet var gratis för hotellets gäster. Uppskattat för barnen men bristande underhåll. (Använd badskor, vår dotter skar upp foten på botten av poolen i badlandet.)
Deluxe rummen var rymliga men slitna, en del myror på rummet. Hårda sängar. Bra med kylskåp på rummet.
Restaurangen var helt okej, god mat men trist miljö och blaskigt vin. Hotellet borde utöka utbudet av mat för barn. Snackbaren vid poolen serverade dock bland annat pommes och Nuggets under dagen vilket var uppskattat. Drinkutbudet var väldigt begränsat och skulle behöva uppdateras.
Personalen på hotellet var jättetrevlig och hjälpsam och vi kände oss trevligt bemötta och välkomnade. Högljudd underhållning till 23 nästan alla dagar, vill man ha lugn och ro bör man boka bungalow längst bort på anläggningen.
Hotellet är som sagt helt okej men borde uppdatera både barer, rum och kvällsunderhållning. Letar man efter ett fräscht hotell med bra centralt läge bör man välja något annat. Stranden nedanför hotellet är trevlig men öde, man får gå en bit till närmsta facilitet som bar, restaurang eller solsäng.
Ett tips är att promenera ca 2 km in mot Rhodos stad och stanna på Patty’s lounge och bar nere vid stranden. 5 euro för en solsäng en hel dag, fantastiska drinkar och god mat. Eller testa Pegasus restaurang som ligger ca 500 m från hotellet åt andra hållet. Livemusik och goda drinkar!Mer
- Kostnadsfritt wifi
- Kostnadsfri parkering