De lägsta priserna för din vistelse
Expedia.com
Priceline137 US$
Hotels.com137 US$
Travelocity137 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Omdömet skrevs 3 november 2019 från mobil enhet

Var bara där för restaurangbesök och var mycket nöjd. Maten kändes fräsch och var smakrik. Bättre stil än de utanför längs med gatan. Ligger fint vid stranden och har en ljus och luftig restaurang. Hotellet ser i övrigt mycket mysigt ut. Tror jag tar in här nästa gång.

Datum för vistelsen: oktober 2019
Tack HeidiHooo77
villa di mare, Ιδιοκτήτης på Villa Di Mare, svarade på det här omdömetSvarade 17 juli 2020
Google-översättning

Thank you very much for your great review!

Hope to see you again soon

Omdömet skrevs 5 juni 2019 från mobil enhet

Helt underbar vecka med ett hotell med otroligt vackert läge. Vänlig personal med hög servicegrad både vad gäller mottagande, poolservice och städning. Vi hade en helt fantastisk vecka med sol och bad och god mat.

Datum för vistelsen: juni 2019
Restyp: Reste med vänner
Tack kerstinwiklund39
Omdömet skrevs 20 september 2018 från mobil enhet

Har inte bott på det här hotellet men vårt hotell Filmar på andra sidan gatan har inte egen pool.
Så vi fick vara vid deras pool, personalen kom till solstolarna och tog beställning på vad man ville drick eller äta.
Man fick alltid ett glas vatten till drinken, trevlig och glad personal.

Datum för vistelsen: september 2018
Tack AHotti
Omdömet skrevs 17 september 2018

Maten i denna restaurang var helt fantastisk! Hela atmosfären kring stället är trevlig och snygg. Nära havet vilket är ett stort plus. Man slipper höra allt ljud från vägen ovanför, får se solnedgången och de har väldigt bra service! Missa inte detta ställe.

Datum för vistelsen: september 2018
Tack Krillek
Omdömet skrevs 6 augusti 2018

Vi bodde inte i hotellet bara gick där för att få mat. Det var trevligt att äta nästan på stranden och få en meny som ser annorlunda ut från de flesta i granskapet, med färre men delikata fiskrätter dominerar. Vi hade en underbar middag i Villa di mare den har smakat gott. Under väntetiden kunde vi se havet och blivit serverade drinkar och fick hjälp och förslag på riktig goda rätter. Även 11 åringens lax-spagetti smakade riktig gott.

Rumstips: Mycket bra läge
Datum för vistelsen: juli 2018
  • Restyp: Reste med familjen
Tack ih693
villa di m, Ιδιοκτήτης på Villa Di Mare, svarade på det här omdömetSvarade 20 augusti 2018
Google-översättning

thank you very much for your feedback. hope to see you again soon