Trevlig personal, serviceinriktade. Fanns inget diskmedel, borste eller trasa i diskhon, efter påpekande till städerskan ställde hon dit det, även om det inte var hennes uppgift som hon sa. Välstädat. Smidig städpersonal som aldrig gick in och "störde". Bra frukost, men dock färdiga menyer, väl tilltaget. Om man åt på restaurangen på hotellet så var det rejäla portioner och välsmakande. Två fina poolområden som var mycket välskötta och rena. Flera bra sällskapsrum och barer, biljardbord, storbilds-TV m m. Underhållning några kvällar per vecka, dock hade vi mycket ont av detta då vi bodde ovanför restaurang/pub och musiken och besökarnas skrik och prat höll på långt fram på nattimmarna. Detta kan nog variera vart man bor på hotellet. Vi hade inga störningar från biljud, men det kanske andra rum kan ha. Hotelldörren var rätt enkel och det hördes mycket ljud från korridoren utanför, inte så lyhört mellan lägenheterna/rummen. Närhet till busshållsplats in till Rhodos stad. Närhet till supermarket. Kort gångavstånd till klapperstensstrand med solstolar eller möjlighet att ligga på stranden (dock lite hårt). Tag med badskor eller liknande.
WiFi på hotellet var inget vidare, men det fungerade ibland.
Vi är ändå väldigt nöjda med denna vistelsen, förutom att nattsömnen blev kraftigt störd vissa nätter.