Omdömet skrevs 15 augusti 2019

Personalen var trevliga i restaurangen och baren. Monika, Pantelis, Panagiotis. I receptionen Martha&manager Mr. Kostas. Rummet var i väldigt gammalt skick, badrummet var hemskt! Själva poolområdet var ganska litet men fint. Lägenheter som finns i Block 1&2 REKOMMENDERAR EJ MEN BLOCK3,4&5 REKOMMENDERAR.

Tack Magdy M
Seva L, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Sunny Days Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 27 augusti 2019

Dear 'Magdy M'
Hello from Rhodes !

Thank you for your comments regarding our staff and the hotel in general.

Family rooms are in the standard decoration for the moment.

Hope you enjoy the rest of the summer

Omdömet skrevs 13 augusti 2019

Vi åt frukost och en middag på restaurangen som tillhör hotellet. Så fruktansvärt dålig mat. Det brukar alltid vara något man kan äta men detta var under all kritik. Till och med vattnet var vidrigt.

Toaletterna på rummen behöver en renovering. Sängarna är stenhårda.

Det som var okej var poolområdet.

1  Tack Andreas J
Seva L, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Sunny Days Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 17 augusti 2019

Dear Andreas J
Good afternoon from Rhodes

Thank you for your comments but to be honnest we have very good critics for our breakfast and in general for our restaurant 'Casual' as you can see in its own page as well, and it is a surprise for us.

Nevertheless we are looking into it

Omdömet skrevs 3 augusti 2019

Mycket bra service och trevlig personal! Fräscht och bra städ! Vi har spenderat 3 veckor här och är otroligt nöjda! Bra och fräsch frukost, otroligt bra och trevlig personal som alltid möter gästerna med ett stort leende och varmt hjärt. Värt ett återbesök!

Tack hanna b
Seva L, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Sunny Days Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 8 augusti 2019

Dear 'hanna b'
Hello from Rhodes !

Thank you so much for your kind words regarding your stay with us. We are very pleased that you stayed for 3 weeks and and it was all perfect in all aspects and especially for our staff that are trying their best !

Of course we will be happy to welcome you again on your next trip to Rhodes !

Omdömet skrevs 20 september 2018 från mobil enhet

Vårt hotell Filmar hade ingen pool men vi fick även låna denna pool. Goda drinkar i baren, fick låna toaletter på deras hotell. Vi kom till poolen via en trappa från vårt hotells baksida där man åt frukost.
Trevlig personal även där.

Datum för vistelsen: september 2018
Tack AHotti
Seva L, Sunny Days Team på Sunny Days Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 3 oktober 2018

Dear AHotti

Thank you for this review on our pool, we always try our best and are happy to see that you have enjoyed our pool bar.
All the best from us.

Omdömet skrevs 27 juli 2018 från mobil enhet

Besökte restaurang Casual i Ixia (tillhör hotel Sunny Days).
Mycket god mat till humana priser.
Trevlig personal.
Bäst av allt är att de inte har någon inkastare, behövs inte, folk går dit ändå, vilket är ett gott betyg.

Kan varmt rekommenderas!

Datum för vistelsen: juli 2018
Tack 998annelieh
Seva L, Sunny Days Team på Sunny Days Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 11 september 2018

Dear Annelie

Thank you very much for your review on our hotel's restaurant.
We are happy to see you had a great experience. Our objective is to see every one of our customers leave with a smile.
We let our food speak for us.
Thank you for recommending us.

Kind regards.