Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
344 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-08-11
Boka nu, betala på plats
Priceline
344 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-08-11
Boka nu, betala på plats
Agoda.com
344 US$
270 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-08-06
Travelocity302 US$
Orbitz.com302 US$
Destinia.com
Visa alla 12 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (999)
Filtrera omdömen
999 resultat
Medlemsbetyg
637
257
83
13
9
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
637
257
83
13
9
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
6772 av 999 omdömen
Omdömet skrevs 2 juni 2017 från mobil enhet

Vi var ett glatt gäng på 13 personer som besökte hotellet för att fira en 50 åring. Blandad kompott i alla åldrar ( 11-70) Hotellet ligger ca 20 min från Rhodos flygplats. Precis vid havet. (5min promenad till stranden) Vi valde havsutsikt & ett dubbelrum. Fick ett fint rum med två våningar med möjlighet till 5 gäster. Två balkonger & två toaletter. Ett med dusch & ett annat med badkar. Efter lite forskning kom vi fram till att vi nog fått en svit. Inget oss emot! ☺️detta hotell är ett väldigt klassiskt barnhotell. Bra mat med variation trots AINC. Lokala drycker var helt okej. Ölen är ju lite mer som svensk lättöl ( vilket dom är väl medvetna om när vi svenska vikingar intog serveringen) Jag & min sambo hade förmodligen inte valt detta hotell själva men när vi var många som skulle bli nöjda är vi väldigt belåtna med vad vi fick! Trevlig personal som är väldigt till mötesgående. Hotellet är väldigt rent. Dom städar nästintill hela tiden. Alla gemensamma ytor så som poolområde, reception, toaletter mm är rena & fräscha dygnen runt. Läget på hotellet är sådär om man vill utforska lite om kvällarna. Området präglas av dålig ekonomi & det syns, tyvärr. Men möjligheten att färdas med taxi till Rhodos stad för (15 Euro) eller buss (2,8 euro) är ett snabbt & helt okej prismässigt sätt att utforska ön.
Jag skulle säga att är man som vi många i olika åldrar eller en barnfamilj är detta ett toppen ställe. Allt är samlat på samma ställe & hotellet underhåller alla gäster både på dagen & kvällen med vattengympa, spel, sång & dans (vissa bättre än andra ) om man ska ange några förbättrings området är det följande. Vissa ytor är slitna. Det är fortfarande städat & rent. men det är bitvis lite slitet. Min största besvikelse är att juice vid frukostbuffén är koncentrat. Var endast drickbart om man späde ut den med vatten! Vita vinet är surt! För surt!

All personal ska ha ett hjärtligt tack för hur familjära de är! Stort tack. Mvh Sofia

Datum för vistelsen: juni 2017
Restyp: Reste med familjen
1  Tack sofiajimmy
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Theocharous, General Manager på Atlantica Princess Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 5 juni 2017
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you for taking the time to write about your stay at our hotel.

We are so pleased to read that you had a great holiday experience at our hotel and enjoyed our beautiful Island as well.
Your kind comments are very much appreciated. We certainly take note of your comments which are of great value to us and give us the power to go forward and improve our selves to the benefit of our valuable guests.

Hope to see you again in the near future.
Kind regards

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 maj 2017

Har rest mycket och aldrig upplevt sådan fantastisk service från all personal. Mycket bra mat. Bra engagemang från underhållsteamet. Extra plus till Evelina Engström. Vilken härlig människa med stor empati. Att få se "akrobaten" Nancy från England var en upplevelse. Det finns lyxigare hotell men att känna sån värme från all personal var något unikt. Servitören George var något extra. Säger bara "MOLLA".

Datum för vistelsen: maj 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack 985kjells
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Theocharous, General Manager på Atlantica Princess Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 29 maj 2017
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you for your 5 star rating on Trip Advisor.

We are so happy to read that you had a great holiday experience at the Atlantica Princess.
Your kind comments are very much appreciated, i will be sure to thank the whole team for the good job they do.

We hope to welcome you back in the very near future,
Kind regards

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 maj 2017

Detta är ett trevligt hotell, där personalen gör allt vad man kan för att man skall trivas.
Det är andra gången som vi besökt hotellet och vi har fått en mycket bra service.

Om man skall påpeka något detta året så är det underhållningen som inte håller samma klass som förra året. I år har man satsat på att personalen från TNC skall ha solo sång två kvällar inte så bra med solo sång av två personer som inte riktigt håller för detta.
Vi kommer säkert i framtiden besöka detta hotellet igen, passa på att boka Grekisk afton, mycket och god mat så ät inte så mycket denna dagen dock.
Rummen är väl tilltagna och i bra standard, även där har man bra personal som gör sitt jobb.

Har man problem finns alltid en ledning som allt man kan för att se till att du som gäst skall ha det så bra som möjligt. Vissa i personalen kan även svenska så man kan få ut ännu mer av sin semester.

Rumstips: Vill du ha det tyst på morgonen och kvällen ta havs utsikt.
Datum för vistelsen: maj 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack johnnyhR7722SE
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Theocharous, General Manager på Atlantica Princess Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 24 maj 2017
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you so much for your 5 star rating.

We are so pleased that you had a very nice stay at the Atlantica Princess again.
Our entertainment team try their best every day and we are so happy that your found them so good. Your very kind words about the hotels staff in all departments is very much appreciated. We all do our best to ensure all guests have a good stay from beginning till end.

We will be more than happy to welcome you back again for the 3rd time,
Best regards

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 maj 2017 från mobil enhet

Skit Hotel 2,5 inte fyra. Maten va samma och stort besvikelse. blev lurad av tui. Välj aldrig tui lr detta Hotel om ni vill ha en bra semester. Drinkarna och mesta av maten smaka hemsk och vattning.
Känner oss hemsk besvikna.

Datum för vistelsen: maj 2017
Restyp: Reste som ett par
5  Tack Shan S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Theocharous, General Manager på Atlantica Princess Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 25 maj 2017
Google-översättning

Dear Guest,
We are sorry the hotel did not reach what you believed it would be. For the reasons we will outline below what we strongly believe that your review does not match the services and standards we offer to our guests and also the opinion of the high majority of our guests.
Your first contact with our staff was on the 2nd last day of your stay. You wanted to change rooms due to noise from other guest. Reception offered you a room which you didn’t want to move at the end. We asked you if everything else was ok and then you pointed out that you and your wife would like other food besides from our buffet. Our F&B team and chef were more than happy to do something extra for you. You had asked for chicken and lamb the one day and shrimps the other day which were not on the menu but our cooks made it the way you wanted it.
You tried our A la Grecque which you enjoyed very much.

Besides the food, on your departure you called for the ambulance without informing hotel staff of your Tui Reps saying that your wife was in shock due to the fact that you lost your wallet with an incredible amount of money, which again you did not inform your Reps or the police. And as the doctor was rushing up to find you, both you and your wife were having dinner.
Returning from the hospital, you did not pay the taxi driver asking the reception staff to pay for it, and we even extended your room complimentary for your wife as she was not feeling well.
As you can see we did more than enough to make your holidays as good as possible but you were not willing to help us do so.

Sincerely
Management and staff

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 november 2016 från mobil enhet

Ett hotell definitivt för barnfamiljer. Inget för oss med vuxna barn. Maten var bra mycket variation även om man tröttnade lite på all inklusive. Poolområdet fint och våra rum super fina med havsutsikt. Man hörde dock att det var olika standard på rummen. Personligen tyckte jag hotellet var lite trångt, allt samlat på ett och samma ställe. Inget hotell för oss med vuxna barn då tycker jag Avra beach som ligger en bit bort är mycket bättre där vi med bott. Rhodos är ett fint semesterställe. Lätt att hyra bil och köra runt på ön. Glöm inte att besöka Lindos där är jätte fint.

Datum för vistelsen: juni 2016
Restyp: Reste med familjen
2  Tack W9634URmaries
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Theocharous, General Manager på Atlantica Princess Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 14 november 2016
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you for taking the time to write about your holiday at our hotel.

Though we wished you had a better time here we would like to thank you for your kind comments about our very nice rooms, pool area, and our very good food.

We hope to get the chance to see you again in any of the Atlantica Hotels in the very near future.

With Regards

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen