Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Smartline Semiramis City Hotel
Hotell i närheten
76 US$
69 US$
Hotels.com
Se erbjudande
  • Pool
  • Bar/lounge
192 US$
182 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
362 US$
273 US$
Hotels.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
208 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Frukost ingår
Rabattmeddelande! 21 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 21 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 262 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

133 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Dionysos Hotel(Rhodos)(Mycket prisvärt!)
190 US$
175 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
197 US$
181 US$
Orbitz.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Frukost ingår
  • Pool
Rabattmeddelande! 14 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 14 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 211 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

330 US$
301 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Frukost ingår
226 US$
205 US$
Cancelon
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Pool
  • Precis vid stranden
389 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Omdömen (675)
Filtrera omdömen
675 resultat
Medlemsbetyg
285
254
89
29
18
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
285
254
89
29
18
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
813 av 675 omdömen
Omdömet skrevs 16 oktober 2017

Trevligt hotell, men det som avgjorde var personalens inställning, öppenhet, glädje, skojande och gedigna jobb under pressade förhållanden, lön och timmar.
Alla nämda ingen glömd men, en speciell hälsning till Manolis i poolbaren, fick oss att vara på topphumör hela veckan! Tryggve Berling, Gotland

  • Bodde här: oktober 2017, reste med vänner
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack tryggveberling
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
INTZAS, Guest Relations Manager på Smartline Semiramis City Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 1 november 2017
Google-översättning

Dear Valued Guest ,
Thank you for your confidence in choosing the Smartline Semiramis City Hotel to enjoy your holiday and for spending your time writing these comments . I will inform Manolis for your exceptional reference and I am sure he will be very glad .
We will be happy to welcome you again in our Hotel.
Best regards
Smartline Semiramis City Hotel Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 september 2017

rummen var fräscha och fina, maten utmärkt. Vi hade all inclusive och det fanns alltid flera goda saker varje dag, Men bäst av allt var den trevliga, glada, hårt jobbande personalen som verkligen förgyllde vistelsen.

  • Bodde här: september 2017, reste i arbetet
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack Carina F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
INTZAS, Guest Relations Manager på Smartline Semiramis City Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 8 november 2017
Google-översättning

Dear Valued Guest,

We would like to thank you for your kind comments.
You have made our day by awarding us the highest score possible and we are truly grateful for you for taking the time to share your thoughts with other travelers on TripAdvisor. Your recognition is highly appreciated.
We are looking forward to welcome again soon.

Best Regards
Smartline Semiramis City Hotel Team .

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 augusti 2017

Trevligt hotell, små rum,dubbelrum,helt ok sängar.Väldigt trevlig och hjälpsam personal i Restaurangen, baren och Receptionen. Vi åkte Taxi en del, var för varmt för att gå, ca 5-8 euro. Eftersom det låg uppe på en höjd, så rätt jobbig backe närmast hotellet.

Tips för att välja rum: Bästa alternativet, har vi förstått är delvis havsutsikt,
  • Bodde här: augusti 2017, reste med vänner
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Ulrika L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 juli 2017

Mycket bra hotell med närhet både till stad och strand. Mycket trevlig personal i restaurangen. Vi hade all inclusive. Maten är god och varieras från dag till dag. Många olika alternativ att välja på. Många balkonger är små och smala. Välj rum med havsutsikt om du vill få en större balkong. Hotellet har trevlig musikunderhållning fyra gånger per vecka. Det är nära och lätt att promenera in till Rhodos nya och gamla del. Mycket trevlig stad både dag och kvällstid. Under våra tre veckor hyrde vi både cykel, bil och moped. Vi kan verkligen rekommendera att göra någon utflykt på ön. Det var både lätt och kul att köra moped.

Bodde här: juli 2017
Tack madeleinejohansson66
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
BARTHOLOMEW280569, Διευθυντής på Smartline Semiramis City Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 24 juli 2017
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you for the great review of our hotel! We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon.

Sincerely,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juli 2017

Ett mycket bra och prisvärt hotell. Jag och min man hade en underbar vecka på detta hotell, vi bokade all-inclusive som är att rekommendera.
Rent och fräscht, otroligt bra mat och underbar personal. Något hårda sängar detta kan man stå ut med. Kan varmt rekommendera hotellet. Vi kommer att komma tillbaka hit.

Tips för att välja rum: Havsutsikt från tredje våningen.
  • Bodde här: juni 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
2  Tack Mona P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
BARTHOLOMEW280569, Manager på Smartline Semiramis City Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 13 juli 2017
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you for the great review of our hotel! We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon.

Sincerely,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen