Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
99 US$
Se erbjudande
Expedia.com
100 US$
Se erbjudande
Hotels.com
100 US$
Se erbjudande
FindHotel100 US$
Priceline109 US$
getaroom.com147 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 282)
Filtrera omdömen
1 282 resultat
Medlemsbetyg
544
438
167
78
55
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
544
438
167
78
55
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 1 282 omdömen
Omdömet skrevs 10 december 2018

Havet ligger på andra sidan vägen. Hotellets pool är liten men helt ok att bada i om man inte vill ligga på stranden hela tiden.
Vi valde att bara boka frukost på hotellet och den kan jag verkligen rekommendera den var fantastisk.
Rummet mindre än vad jag trott utifrån bilder men det var rent och sköna sängar.

Datum för vistelsen: augusti 2018
  • Restyp: Reste med familjen
    • Läge
    • Service
Tack 2015Cathrine
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HotelMediterranean, General Manager på Hotel Mediterranean, svarade på det här omdömetSvarade 19 februari 2019
Google-översättning

Dear valued guest,

On behalf of all our team members of Mediterranean Hotel, we would like to thank you for sharing such a wonderful review about your stay in our hotel.

Your kind words are the biggest reward for all of us to continue our efforts to provide unforgettable experiences to all our guests.

We will be more than happy to welcome you soon!

Looking forward to welcoming you once again,

With best regards,

Michalis Xezonakis
Operations Manager
Hotel Mediterranean

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 oktober 2018 från mobil enhet

Pefekt läge vid Ellie Beach. Bara några tiotal meter från solstolen. Fina rum, rekommenderar rummen med havsutsikt! Gångtunnel direkt från hotellets vottenvåning under den ganska trafikerade vägen ett plus, och tillgång till toaletter och dusch om man så önskar. Litet lugnt poolområde där man kan avnjuta en kopp kaffe vid poolkanten och ta en siesta. Bra frukost, med ägg- och omelettkock. Stor variation på bröd, frukt m m. Ett minus är en enda hiss på ett så stort hotell, alltid upptagen...

Datum för vistelsen: september 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack EwaN576
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Michalis X, General Manager på Hotel Mediterranean, svarade på det här omdömetSvarade 6 oktober 2018
Google-översättning

Dear valued guest,

It was a great pleasure for us to exceed your expectations and we are pleased to read that you have enjoyed our hospitality, services and facilities and most particularly our great view of the Aegean Sea.

We do hope that we will soon have the honor of welcoming you back at our Mediterranean Hotel.

With kind regards

Michalis Xezonakis
Operations Manager
Hotel Mediterranean

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 augusti 2018 från mobil enhet

Vi la till för rum med havsutsikt, absolut värt det. Hotellet ligger perfekt med stranden precis nedanför och ca 15 minuters promenad från Mandrakihamnen och charmiga gamla stan. Mycket prisvärt att lägga till för halvpension och kunna gå från stranden för en riktig lunch mitt på dagen, eller middag om/när man vill det. Dock värt att söka bra restauranger på kvällarna och istället ta strandlunchen på hotellet om man väljer halvpension med det utbud som finns med flera bra och högt rankade restauranger på kort promenadavstånd från hotellet. Frukosten utmärkt och mycket bra service i restaurangen av den enda kvinnan bland serveringspersonalen, uppmärksam hela tiden och mycket serviceminded. Badskor kan vara bra att ha med sig, baden på Ellis beach utanför hotellet underbara!

Datum för vistelsen: augusti 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack Monica H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Michalis X, General Manager på Hotel Mediterranean, svarade på det här omdömetSvarade 16 augusti 2018
Google-översättning

Dear Monica H,

It was a great pleasure for us to exceed your expectations and we are pleased to read that you have enjoyed our hospitality, services and facilities and most particularly our great view of the Aegean Sea.

We do hope that we will soon have the honor of welcoming you back at our Mediterranean Hotel.

With kind regards

Michalis Xezonakis
Operations Manager
Hotel Mediterranean

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juni 2018 från mobil enhet

Boka endast frukost då man har hela Rhodos stad och gamla stad runt hörnet. Älskar man poolhäng skulle inte jag rekommendera detta hotell, eftersom poolen är liten med få platser. Men vem behöver pool när man har stranden nedanför?

Datum för vistelsen: juni 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack Q6856WKsaram
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Michalis X, General Manager på Hotel Mediterranean, svarade på det här omdömetSvarade 27 juni 2018
Google-översättning

Dear valued guest,

Thank you so much for taking the time to post your feedback following your recent stay with us.

We are pleased to read that you and your family have enjoyed your holidays and that our facilities and services were up to your liking.

Looking forward to welcoming you again and assure you of our utmost attentive care and services during your stay with us.

With sunny regards from Rodos,

Michalis Xezonakis
Operations Manager
Hotel Mediterranean

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 maj 2018

Bra hotell vid Ellis stranden. Beställ rum med full ocean view. Frukost räcker....ät på restauranger. Finns överallt.
Promenadavstånd till allt. Bra service, bra bibliotek !! Rekommenderas varmt =)) Egen liten pool och trevlig bar. Alltid öppen. Kolla AC:en.. Åk dit å njut...

Datum för vistelsen: maj 2018
Tack Zulukungen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Michalis X, General Manager på Hotel Mediterranean, svarade på det här omdömetSvarade 9 maj 2018
Google-översättning

Dear valued guest,

We are truly thankful for your wonderful feedback!

Your recommendation is priceless to us and we would like to let you know how grateful we are that you have chosen us for your summer holidays.

It was a great pleasure for us to read that we managed to meet our expectations and we all look forward to welcoming you back with our best attention.

With our best regards from sunny Rhodes,

Michalis Xezonakis
Operations Manager
Hotel Mediterranean

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen