Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Expedia.com
Booking.com
91 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-05-27
StayForLong
116 US$
76 US$
Se erbjudande
SPARA 40 US$
Hotels.com78 US$
Priceline91 US$
getaroom.com116 US$
Visa alla 17 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (973)
Filtrera omdömen
973 resultat
Medlemsbetyg
352
432
132
34
23
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
352
432
132
34
23
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 973 omdömen
Omdömet skrevs 4 maj 2018 från mobil enhet

Jättetrevligt och lugnt hotell. Relativt nyrustat och fräscht rum. Personalen var väldigt tillmötesgående och vänlig, städpersonalen gjorde ett väldigt bra jobb varje dag -jättefräsch och rent när de hade städat rummet. God mat i poolbaren och härligt med uppvärmd pool! Har ingenting att klaga på. Hade kanske önskat något mer nyttigare alternativ på frukosten men det finns sällan det på hotell utanför norden.

Datum för vistelsen: maj 2018
Restyp: Reste med familjen
Tack 59nathalieh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Lucas G, Manager på Best Western Plus Hotel Plaza, svarade på det här omdömetSvarade 8 maj 2018
Google-översättning

Thank you for your responce and for staying at BW Plaza

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 april 2018

Vi var där i påsk 2018. Perfekt service. Nära alla butiker. Nära båda stränderna och udden och även gamla staden. God mat och dryck på hotellet och på alla restauranger vi var på. Vänligt bemötande överallt. BW hotel Plaza med trevliga rum och trevligt poolområde.

Datum för vistelsen: mars 2018
1  Tack pehe2017
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 oktober 2017 från mobil enhet

Mkt bra service. De var hjälpsamma och trevliga i receptionen. Ok rum men något små. Rent och fräscht. Ok frukost men dålig variation. Samma hela veckan. Samma gällde kvällsbuffen. Också mycket samma saker. Bra läget centralt i Rhodos stad. Ca 5 minuters promenad till badstrand.

Datum för vistelsen: mars 2017
Restyp: Reste i arbetet
Tack lindalD5908TI
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 april 2017 från mobil enhet

Ok hotell med hjälpsam och bra personal. Rätt trist mat, men ok frukost. Stora, bra städade rum. Trevliga allmänna ytor och poolområde. Lugnt område, men inte särskilt nära bad. Nära butiker och restauranger.

Datum för vistelsen: mars 2017
Restyp: Reste i arbetet
Tack lindalD5908TI
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Lucas G, Manager på Best Western Plus Hotel Plaza, svarade på det här omdömetSvarade 10 april 2017
Google-översättning

Thank you for staying in BW Plaza and for sharing you experience with others.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 september 2016 från mobil enhet

Bodde 2 nätter på hotellet. Bemötandet var bra och incheckningen gick fort. Valde denna för att den låg bra till, hade pool och såg fint ut. Men skulle inte säga att det är 4 stjärnigt, heltäckningsmattan var fläckig likaså både Gardiner och sängkläder. Badrummet var lite slitet. Poolen var inte jättestor, personalen i poolbaren var trevliga. Frukostbuffen var bra

Datum för vistelsen: september 2016
Restyp: Reste som ett par
1  Tack Jessi E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen