Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
290 US$
272 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
202 US$
193 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
231 US$
172 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Frukost ingår
Zoes Hotel(Faliraki)
132 US$
126 US$
Bookgreece.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Venezia Resort(Faliraki)
90 US$
88 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Frukost ingår
342 US$
199 US$
Travelocity
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
273 US$
185 US$
Orbitz.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
TripAdvisor
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Frukost ingår
Evita Studios(Faliraki)
TripAdvisor
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Pool
Omdömen (1 471)
Filtrera omdömen
1 471 resultat
Medlemsbetyg
999
307
117
21
27
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
999
307
117
21
27
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
712 av 1 471 omdömen
Omdömet skrevs 2 maj 2018

Vi reste precis vid säsongsöppningen och blev glatt överaskade. Trevligt hotell med mycket god mat, speciellt i temarestaurangerna. Då det inte bodde så många på hotellet var det inga problem att få bord varje kväll. Trevlig personal som alltid hade ett leende på läpparna. Bra område med solstolar både vid pool och i trädgård gjorde att man kunde välja om man ville ha det lite lugnare. Bra läge vid stranden. Härligt hotellrum med egen pool. Visserligen kall, men perfekt med ett dopp innan frukost då morgonpromenaden var avklarad. Skön kvällssol på altanen.

Bodde här: april 2018
1  Tack asalu1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SymiakosM, General Manager på Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 4 maj 2018
Google-översättning

Dear valued guest,
Thanks a lot for taking the time to evaluate your recent experience in Mitsis Faliraki Beach Hotel. We are delighted to read that we could offer you a memorable stay and that you enjoyed our various food choice and themed restaurants, our pool and garden area and the rooms amenities and private pool. It makes us very happy that you were satisfied with our staff's efforts, we will certainly pass your kind words on to them. The whole team and I would be very happy to welcome you back very soon to provide you again our excellent services.
Best regards from Rhodos,
Dear valued guest,
Thanks a lot for taking the time to evaluate your recent experience in Mitsis Faliraki Beach Hotel. We are delighted to read that we could offer you a memorable stay and that you enjoyed our various food choice and themed restaurants, our pool and garden area and the rooms amenities and private pool. It makes us very happy that you were satisfied with our staff's efforts, we will certainly pass your kind words on to them. The whole team and I would be very happy to welcome you back very soon to provide you again our excellent services.
Best regards from Rhodos,


Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 oktober 2017

Jag och min man har besökt ert hotell för andra gången,första gången var 2015. Jag måste säga att hotellet lyft sin service enormt. Trevlig personal serverar mig dricka och fruktsallad mm vid polen. Till lunch kan jag välja pizza bitar, grillspett, varm macka ,fylld pannkaka samt att äta i er buffe restaurang. Personalen är glad och trevlig . Det är ett mycket rent och välunderhållet hotell. Hotellet ligger perfekt,det går att välja att sola vid poolen,stranden eller under en palm på gräsmattan. Det går att boka bord vid Grekiska,Italienska,Mexikanska och Asiatiska restaurangen med ,och maten är utsökt vid dessa restauranger.En personal som sticker ut extra mycket i trevlighet och engagemang är Christos som jobbar natt i lobbyn/receptionen. Han tipsar gärna om sevärdheter vi inte får missa. Han är en kram god teddy björn,som dessutom gav mig och min man honung och marmelad från sin hem by. Han ser till att vi vill komma tillbaka. Vi har redan bokat två veckor i september 2018. Allt är perfekt på hotellet. Förbättringar kan möjligen behövas gällande att erbjuda dyna till solstol och extradyna till sängen( som är något hård för min 53 åriga rygg).
Med vänliga hälsningar Marita och Tommy Kjellgren

  • Bodde här: september 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
3  Tack maritakjellgren
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SymiakosM, Γενικός Διευθυντής på Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 9 oktober 2017
Google-översättning

Dear maritakjellgren,
Thank you very much for your kind words about your stay at Mitsis Faliraki Beach Hotel and for choosing us again for your holiday.
Receiving positive feedback is always a great pleasure and we are very happy that you enjoyed your entire stay with us and appreciated all our efforts. We are happy to read that we could convince you with our alternative food choice, the pool and garden area, our theme restaurants and our carefree service as well. We will pass on your gratitude to all the staff members and especially to Christos.
Your review shows us that we are on the right path and it is an additional motivation for our work in the future. Thank you also for your improvement tips.
We look forward to having you back as a guest again soon and we stand at your disposal for any inquiry.
Kind regards and best wishes,
Michalis Symiakos
General Manager
Mitsis Faliraki Beach Hotel.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 oktober 2017 från mobil enhet

Detta hotell utstrålade service från första stund ! Vi anlände till hotellet ca kl 13 och fick rummen direkt! Möttes av trevlig personal i receptionen och ett glas svalkande dryck En man tog genast hand om väskorna och tog dom till rummet. Vi bodde på 4:e våningen och hade härlig utsikt ,havet på en sida och bergen på andra sidan . Fint rum fast badrummet var trångt med en dörr som öppnades inåt och eftersom det inte fanns något skydd runt duschen blev toagolvet fullt av vatten och det rann dåligt undan ! Städningen ,byte av lakan och handdukar var perfekt . Kylen fylldes på varje dag med vatten , öl och läsk . Perfekt ! Läget är utomordentligt bra Nära till strand ,centrum och Rhodos stad . Maten var mycket god i bufferestaurangen Mycket att välja på . Och vilken lyx att få äta trerätters i temarestaurangerna. Fast man får tänka på att boka bord i god tid eftersom det var populärt att äta där. Man behövde aldrig irra runt och leta efter bord eftersom det alltid stod någon personal och tog emot en och visade en till ett bord . Trevlig underhållning på kvällarna ! All personal gjorde verkligen allt för att gästerna skulle trivas och må bra ! Vi återkommer garanterat nästa år !!

Bodde här: september 2017, reste med familjen
4  Tack Katty63
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Faliraki Beach M, General Manager på Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 4 oktober 2017
Google-översättning

Dear Katty63,
Thank you very much for taking the time to write such a detailed and positive review about your recent stay with us.

It is an absolute pleasure to know that our team succeeded in providing you with an excellent service and that you were pleased with our alternative food choice and our theme restaurants. We are more than glad that we could entertain you with our evening events and you could benefit from our central location.
Please be assured that your gratitude will be share with our members of staff.

We are delighted you will be staying with us again the next time you visit Rhodos. We already look forward to welcoming you back.

Kindest regards from Rhodos,
Michalis Symiakos
General Manager
Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 september 2017 från mobil enhet

Om jag varit på en plats i 100 dagar på mindre än 5 år måste det väl betyda att jag gillar Hotel Mitsis Beach i Faliraki. Jag älskar allt. Närheten till havet som ligger precis utanför. Maten som är buffe eller temaresturanger, där man får äta var dag om man har lust. Från 20.00-24.00 finns det bakverk, korv med bröd, wrapes och crepes mm. Drycker finns också att tillgå samma tider. Det som förändrats sista åren att man kan göra beställningar vid sitt bord. Gäller dryck) Det är många som jobbar mycket och länge, men alllltid är vänliga och servicemind. Jag beundrar dem.
Det finns även vattenruchbsna med mindre pool. Och klubbar för barn. Kvällarna består av underhållning med bra klass på de som sjunger. Många bor här men området känns aldrig stort utan ändå familjärt.

Bodde här: september 2017, reste med familjen
3  Tack May-Britt N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Faliraki Beach M, General Manager på Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 29 september 2017
Google-översättning

Dear May-Britt N,

Thank you very much for your detailed feedback about your stay at the Mitsis Faliraki Beach Hotel.
We are delighted to hear that the beachfront location, our rich food choice as well as our professional service were perfectly according to your expectations. Please be assured that your gratitude will be share with our members of staff.
It would be an honor having you as a guest again.

Kind regards and best wishes,

Michalis Symiakos
General Manager
Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 september 2017 från mobil enhet

Rummet; Fina rum,rymlig balkong,fin utsikt, mycket bra att det fylldes på dricka varje dag (läsk,öl,vatten). Något hårda sängar. Där var inget draperi vid duschen, eller någon glasvägg så det kom mycket vatten på golvet.Bra städning,väldigt noggrannt gjort ,både i rummet och på allmänna ytor.Fick nya handdukar varje dag.
Maten; Maten vid buffén var mycket god och fräsch. Maten i dom olika restaurangerna var toppklass. Extra kul att ni har egen pizzabagare.
Creperia; Servicevänliga speciellt Giolanta som alltid har ett leende på läpparna.
Reception; Vi fick rummen direkt vi kom dit, så man slapp att vänta. Bagaget tog dom hand om och tog upp till ens rum. Det bjöds på dricka när man kom dit,toppen.
Underhållning; Bra underhållning speciellt ABBA.
Wifi; Funkar väldigt bra, och är snabb.



Allt i allo så har vår vistelse på hotellet varit toppen, och vi kommer säkerligen hit igen. Allt är genomtänkt gjort, varje detalj.

Bodde här: september 2017, reste med familjen
5  Tack amandaro1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Faliraki Beach M, General Manager på Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 29 september 2017
Google-översättning

Dear amandaro1,

Thank you very much for sharing your great experience about your recent stay at the Mitsis Faliraki Beach Hotel on TripAdvisor. Receiving positive feedback is always a great pleasure and we are very happy that you enjoyed your entire stay with us. We really enjoyed reading your comment about our alternative food selection, our daily animation program, the service and our location and are very happy that you appreciate all our efforts. We look forward to having you back as a guest again soon and we stand at your disposal for any inquiry.

Warm regards from Rhodos,

Michalis Symiakos
General Manager
Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen