Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Superbra”
Omdöme om Emily's

Emily's
Rankad som nr 45 av 155 Restauranger i Platanias
Restauranginformation
Omdömet skrevs 25 juni 2017 från mobil enhet

Mycket gott och prisvärt. Fin service. Ligger centralt men ändå lugnt i Platanias. Bra variation på matsedeln.

Datum för besöket: juni 2017
Tack semlorna
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (170)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1418 av 170 omdömen

Omdömet skrevs 28 september 2016 från mobil enhet

Oavsett om du gillar det grekiska köket eller inte, så är Emily's restaurangen du bör besöka. Här finns allt från sallader och pizzor till klassiska grekiska rätter. All mat håller högsta klass och bättre och trevligare service går inte att få.

Datum för besöket: september 2016
Tack 84nicklass
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 september 2016 från mobil enhet

Mysigt,trevligt ställe med go mat‼️ Är ni där testa moussaka . Bästa tjejerna som jobbar där‼️ Rekommenderas starkt❤️

Datum för besöket: september 2016
Tack EwaAkerberg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 september 2016

Härliga tjejer och jättegod mat.Grekisk och skandinavisk.Detta matställe måste besökas när man är i Platanias.

Datum för besöket: maj 2016
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack ErlandF10
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 september 2016 från mobil enhet

Finns inga andra alternativ när man är i platanias. Emily's har fantastisk god mat och helt fantastisk bra service & personal. Helt klart det bästa stället och ett måste!!

Datum för besöket: augusti 2016
2  Tack Elinadela
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Emily's tittade också på

Platanias, Chania Prefecture
Platanias, Chania Prefecture
 
Platanias, Chania Prefecture
Platanias, Chania Prefecture
 

Besökt Emily's? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt